Spurvehauk 2
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_625750} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Odd E. k.

Et godt bilde av spurvehauken i miljø. Flott positur på hauken oppe på stubben, der skarpheten er god og lyset flatt. Liker komposisjonen og det fine utsnittet.

Mvh

Odd E.
Jostein S.

Hei! jeg bruker ikke å kommentere fuglebilder, men dette var så flott at det ikke kan gå upåaktet hen. Nydelig fandet inn. Fantastisk flott spør du meg. Jostein
Dag Tore ..

Meget godt haukebilde i vakkert miljø . Desverre noe trekk for "vingekutt,men elles bra lys og skarphet i godt utsnitt! DAG
GEIR MAGNE S.

wow! dette var spenstig.. bra jobbet!
Morten W.
+1
Hei

Sliter litt med superlativene fra de over her.
Bildet er uskarpt, (fokus bak hodet), inneholder vingekutt, og jeg synes hele bildeflaten er urolig. Spesielt nedre halvdel av bakgrunnen. Treet er bare i veien.

Ærlighet er best. Tror ikke på oppmuntring og skryt uten å opplyse om mangler der det er relevant.
Morten W.

PS
Husket du å skarpe opp?
Bjørn Åge O.

Dette er og forblir et flott bilde i mine øyne
med en flott positur på høken og vinklen til fuglen og ikke minst miljøet og bjørken,alt er klederlig i dette motiv synes jeg la det hvere som det er,det er min mening om motivet og da er jeg dønn erlig.Nesten alle bilder kan det vere noen mangler på men er det bemerkelseverdig? og da spør jeg meg selv hva er et perfekt bilde.En ting jeg har lert meg her på dåtten studere bildene nøye før jeg tar en beslutning på en komentar,leser andres komentarer vurderer uten å bli påvirket,kan gå vekk i fra bilde en stund kommer tilbake igjen,studere bilde igjen og så murlig en mening om motivet.
jarl kjetil j.

Må si meg enig med Morten her. Når skarpheten mangler slik som her blir det et "nestenbilde" i mine øyne. Dette, sammen med vingekutt, den dominerende bjerka og bakgrunn med for kraftig fargemetning virker negativt inn, ihvertfall etter min mening. Når det er sagt er det små marginer som skiller det fra et skikkelig bra bilde. Fokus i hode/øye, hele vingen med og hauken med blikket andre veien (slik at du kunne croppet vekk bjerka på venstre side) hadde løftet bildet kraftig. Det er ofte når de små tekniske detaljene sitter bra (ikke nødvendigvis 100% på alle områder) i tillegg til artige/spesielle situasjonedr/positurer etc. som gjør at jeg faller for et bilde. Syns du var nærme et godt bilde her, men ikke helt i mål.

jkj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu