Ara Güler
Magnumforotgrafen Ara Güler, "Istanbuls øye"
Utstyr
  • Sigma DP2M
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_623553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Signe M.

Bra portrett. Jeg liker veldig godt at det er i svart hvitt. I farver ville bakgrunnen lett virket rotete, nå tilfører den liv til bilde. Jeg liker veldig godt at bildet er tatt rett forfra, og at han lener seg fremover.
Stig H.

Enig med Signe, eit godt portrett i S/H!
Børre L.

Mange takk. Ara Güler er den av få nålevende av de "klassiske" Magnumfotografene. Da jeg spurte om å fotografere han, var det slik han ville sitte. For ikke å virke pågående, ble det tatt 4 bilder. 2 med en M6 (han satte stor pris på å bli avbildet med film - http://abdallah.hiof.no/istambul/html/20121217_018.html ) og 2 med en (autofokus) Sigma DP2M, som i grunnen er et ganske bra S/H apparat. Jeg var såpass nervøs at kun dette ene fra DP2M, som ikke fokuserer særlig bra i dårlig lys, ble skarpt på riktig sted. Her sitter han (med ryggen til - http://abdallah.hiof.no/istambul/html/20121217_019.html ) forran en av sine egne bilder i Ara Cafe som er like i nærheten av der han bor i Istambul. Inspirerende møte! Se noen av bildene hans her: http://www.araguler.com.tr
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu