Married to the sea
Bildet er tatt i sommer i forbindelse med ett bokprosjekt jeg var med på. Bildet symboliserer min kjærlighet til sjøen, fiske og naturen.

Det finnes flere bilder i serien " Married to The Ocean ".

Du finner de i mitt portfolio.

http://huldrefoto.foto.no/
Fornøyd med bildet og etterbehandlingen i Photoshop.
Utstyr
  • Canon EOS 400D, Rebel XTi
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt med selvutløser da fjernkontrollen tok kvelden.

    Det er jeg som er modell, det å løpe frem og tilbake i sjøen med brudekjole.. er ingen enkel sak.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger70
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_623363} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Jeg får ikke helt følelsen av "married to the sea" her - mer "brud vasser uti fordi fotografen ba henne", med et svakt hint av selvmord. Men i tilfellet selvmord ville hun ha kastet blomstrene på vannet, tror jeg.

Bildet blir litt for rotete, særlig oppe ved hodet. Jeg syns de mørke krusningene gjør havet litt avvisende. Kanskje stille sjø ville ha kledd temaet bedre?

Jeg savner en slags intimitet mellom kvinnen og vannet, en lett berøring kanskje, dersom hun skulle være gift med sjøen.
Randi Kristin K.
Takk for kommentar.

Når det gjelder kritikken din, syns jeg du kritiserer bildet mitt utifra feil bedømmelses gruppe. Din kritikk passer bedre på bilder i din egen kritikk gruppe eller f/64.
Kanskje noe å tenke på til nestegang du kritiserer et bilde i f/8 gruppen... Jeg personlig ønsker konstruktiv hjelp til å bli bedre både teknisk og bildemessig, men jeg ønsker derimot ikke at noen skal slå bena under meg. Har man absolut ingenting positivt å si, så sier man heller ingenting, i allefall ikke før man legger bildene sine i en av de andre gruppene.


Selv er jeg fornøyd med dette bildet, det formiddler det jeg ønsker å si. Du er faktisk førstemann som ikke har tatt poenget.. Men noen må jo være først ut.

Når det gjelder rotete sjø, så er det ikke så mye jeg kunne gjort med dette.. Er dessverre ikke herre over elementene, og det kom etterhvert solgangsvind når jeg holdt på. Hadde jo ønsket at det skulle være stille.

Ellers er det fotografen selv som er i vannet.. Så det var av egen fri vilje.
Avsluttet .
Hei. Beklager at kritikken min ble for hard.
Unnskyld.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu