Hør etter hva jeg sier!
Ungørnene er ofte noen store kranglefanter.
Bildet inngår i albumet Bilder fra ørneskjulet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-01-15 09:42:39
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Tor Inge O.

Artig situasjon du har fanget. Utrolig bra skarphet. Antar at kuttet av vingene skyldes at du var veldig nær.Uten det ville dette vært et blinkskudd. uansett meget bra.
mvh
Tor Inge
Odd Sverre F.

En godt fanga adferdssituasjon hos ungørnene du har fått med deg her,ja.Tett kvadratisk format fungerer bra med fokus på nebb øyne og klør først og fremst.Da gjør det kanskje ikke så mye om alle vinger er innenfor bilderamma heller.
Mvh
Odd.
Arne Reidar I.

Jeg likte også bildet, men for meg personlig blir det og kutte vinger ensbetydene at telelinsen ble for stor på denne :)
Odd E. k.

Her er det kamp om føden mellom disse ungfuglene. Flotte positurer på fuglene der de ypper seg mot hverandre. Flott skarphet og positur på fuglene som blir godt fremmet mot den lyse bakgrunnen. Et tett og nært utsnitt.

;vh

Odd E.
Dag Tore ..

Dramatisk ørnebilde,her er det kamp om maten. Meget bra komposisjon med høy teknisk kvalitet.Støtter også de gode kommentarene til bilde!! ;)DAG
Dag Tore ..

Dramatisk ørnebilde,her er det kamp om maten. Meget bra komposisjon med høy teknisk kvalitet.Støtter også de gode kommentarene til bilde!! ;)DAG
Bjørn Åge O.

Støtter komentaren ti Odd E Kjølstad.,,,KNALL
Solvår B.

Flott og fortellende. Et herlig ørnebilde.
: ) Solvår
Cato E.

Skikkelige kranglefanter disse ungørnene, men som er en naturlig og nødvedig læreprosess for forsvar og føden. Nært, skarpt og detaljerikt bilde Magnar. Personlig kunne jeg tenke meg noe mer av vingen på høyre side i bildet.

Mvh
Cato
Jan G.

En intens markeringkamp, flott koloritt og skarphet. Utsnittet er tilstrekkelig til å fortelle historien med sin dramatikk godt formidlet.
Mvh Jan
Magnar L.

Takk for flotte kommentarer fra dere. Når det gjelder utsnittet har jeg bevist kroppet bildet for å få ett tettere utsnitt. La til en ny versjon der litt mere av vingen på høyre side er med slik C. E. foreslo. Tror kanskje det ble litt bedre?

Magnar
Svein R J.

Ser du har lagt ut ny verjon,du sier du bevisst har croppet dette kunne tenkt meg å se hele ørna visst du har av den da? eller s flott bilde

Mvh Svein
Magnar L.

På originalopptaket er også noe av vingespissene kuttet, men når jeg kroppet mere synes jeg bildet fungerte bedre.
Magnar
Nils Christian S.

Fantastisk skue! Må ha vært en stor opplevelse å forevige dette ! Skulle gjerne sett et større utsnitt også, men versjon 2 er veldig bra!
Nils Henning A.

Heftig bilde.

Nils Henning
Rolf S.

Det er moro når det er action på foringsplassen, syns bilde severdigt og fungerer greit slik det er presentert.
Ser at du bruker fast brennvidde her? jeg syns det er best med et lysterkt zoom objektiv til slike situasjoner, da har en mulighet til å åpne hvis ting skjer.
Helsing Rolf
Asle B.

Herlig ørneaction det her! Utsnittet gjør at detaljene kommer bedre fram, synes det gjør bildet mer dramatisk, følgelig helt ok med vingekutt:) Må ha vært en flott opplevelse med full kamp på åtet!

Mvh
Asle
Liv F. D.

Kjempeflott og imponerende bilde av ørnene i kampen om føda. Action så det holder!
Lekkert fra deg!

mvh
Liv ")
Magnar L.

Takk for nye fine kommentarer. Til R. S. kan jeg opplyse om at jeg som regel bruker en 70-200 til slike opptak. Ellers er det interessant å lese at noen synes det er ok med vingekutt.
Uansett er det vel greit med litt variasjon i bildeuttrykk.
Magnar
Jostein G.

Syntes dette ble flott ørneaction! Bra vinkling inn mot fuglene slik at de kommer frem i sideprofil! Actonfylt og fint dette! :-)





Mvh Jostein
Bernt Ø.

Flott. actionfyllt bilde. Vingekutt lar seg forsvare i denne situasjonen - man kommer tettere på poenget med bildet.

Mvh,
Bernt
Jostein S.

Hei
Et fabelaktig bilde Magnar
Fantastisk virkningsfult
Dette var mektig!
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu