Flaggspett ved spetta
Iherdig og nervøs, sulten og ivrig. Satt i de tidlige morgentimer i dag bare for å nyte morgenmaten min, sammen med flaggspetten. Min mat besto av grovbrød med leverpostei, og flaggspettens meny kan dere se på bildet.
Bildet inngår i albumet Fugleparken -
Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma-50-500
  • Brennvidde320mm
  • Blender-
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Annetf/6,3, iso 400, -1.0 EV, og liggende på magen langt der inne i vestlandsskogen. Mengder av kos og hygge.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_62094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Inger-Lise S.

Hei! Et trivelig fuglebilde! Du hadde nok en fin frokoststund der! Bildet kan ikke måle seg med dine andre fuglebilder,pga urolig bakgrunn,men forstår godt at du tok dette bildet! Fra meg flyr alle fugler.. :-( mvh Inger-Lise
Reidun G.

En virkelig koseutr skjønner jeg :-)
Fint miljøbilde av naturen og flaggspettdama, litt midtstilt.
Reidun
Nils B.

Hei og takk. En liten bemerkning til bakgrunnen. Selv liker jeg miljø omkring naturopptak. Sigmaen har beklageligvis en blender begrensning på den brennvidden på f/6.3. Dette gjør jo også sitt til at bakgrunnen enkelte ganger blir mer fremtredende enn en strengt tatt kunne ønsket seg. Men der spetten finnes, finnes der også håp om forbedring. Vinkel, lys, og lukker. Takk for Ærlige tilbakemeldinger.
nbh
Inger-Lise S.

hei!Jeg forstår godt det du skriver om bakgrunner! Værre er det å forstå hvor alle de diffuse,flotte bakgrunnene ''kommer fra'' !:-) Men lekre er de! Enig i at man bør ha litt miljø der det går,men det virker ikke aksepert.... hilsen Inger-Lise
Jostein M.

Bra miljøskildring. Kunne dog tenkt meg noe mer skarphet på selve flaggisen. Blenderen som du beskriver er et irritasjonsmoment mange ganger. Hadde du gått opp på 500mm kunne vel det kompensert noe. Men som nevnt som miljøskildring fungerer dette i massevis.
Mvh
Jostein
monica p.

Hei Nils
Skjønner at du koser deg ute i det fri for tiden, tro meg jeg er kjempemisunnelig.
Ikke av dine beste fuglebilder dette, men skjønner gleden ved opplevelsen, når det gjelder miljøet rundt synes jeg at det ble litt vel mye med den granbusken til høyre, kanskje du kunne kuttet bort den, men da blir det vel kanskje litt for midtstilt.
Vel, ikke vet jeg, men det er kanskje verdt et forsøk.
Kos deg videre ute i det fri, det skal jeg gjøre etter hvert også.
Mvh Monica:o)
Stig B.

Fin miljøskildring. Jeg synes utsnittet er bra, det viser godt miljøet. Spetten er ikke så klar som på dine andre bilder, men det gjør ingenting her. Er dette fra samme fotoserie som forrige flaggspettbilde?? Er det du som laget frokosten dens???
Mvh Stig
Kjell G.

Jeg ville heller hatt froskosten din enn en tørr kongle. Men det er jo det som er så flott i naturen; hver sin smak. Det ble en fin naturskildring, men jeg er enig i at det hadde gjort seg med litt større dominans på fugl og særlig hodet på den og litt mer utvisking av bakgrunn.

Litt beskjæring i venstre side hadde kanskje gjort seg. Selve verkstedet - ''spetta'' er en viktig del av helheten.

Åkkesomm - det ble et interessant og bra bilde!

mvh kjellg
Nils B.

Det å få lov til, og muligheten til å benytte rolige stunder ute i naturen gir livsgnist og pågangsmot. At bildene ikke ligger helt der oppe i toppnivået gir meg enda mer pågansmot. Selvfølgelig retter jeg inn Biggmaen mot større høyder og tettere utsnitt neste gang. Takk.
mvh Nils
Jan W.

Fint fanget flaggspett Nils.

Men det mangler litt på eksponeringen i forhold til hva kombinasjonen din kan levere. Litt flatt og udetaljert uten å være direkte uskarpt.

Mvh. Jan

Steinulf L.

Liker dette på sett og vis, selvom det fremstår litt rotete. Enig i at miljø hører med på fuglebilder.
Tom E. F.

På rett sted til rett tid igjen!
Flott å se slike bilder!
Tydelig å se her hvordan stjerten brukes som ''forankringspunkt.''
Som flere har vært inne på, har du sikkert noe å gå på ang. det tekniske.
mvh Tom
Fred S.

Trodde jeg hadde noe slikt på fuglebrettet i dag, helt til vi fant ut at det var en spettmeis.... Det sier adskillig mer om mine manglende fuglekunnskaper enn om bildet ditt, som er flott, som vanlig.
vh fred
Tom A. T.

Ok og litt annerledes fuglebilde. Tror du kunne strammet opp utsnittet en del og enda beholdt miljøet rundt fuglen. Artig å studere disse og se hvordan de håndterer maten.
mvh Tom T
Avsluttet .

Høres ut som en deilig tur
Viktig å nyte livet mens man kan
Flott bilde
Povl Kjeld H.

Flot og levende billede, viser fint hvordan spætten behandler en grankogle. Flot set og fanget, god komp..
mvh - povl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu