Konsentrasjon
Utstyr
  • Canon D60
  • Canon EF 100mm Macro USM
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_62048} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Dette var et flott portrett!!

Hedda:)
Tormod I.

Jepp. Veldig bra dette her.
Du kunne sikkert kjørt på med litt mer saturerte farger.
Marianne M.

Hei Elisabeth.
Bare godord å få fra meg også. Herlig portrett. Liker både utsnitt og farger!
Vennlig hilsen Marianne
Rune N.

Enig: et flott portrett! En konsentrert unge, og fin konsentrasjon på ungen. Duse, behagelige farger som rammer inn ansiktet, og skarpt der det skal være skarpt.

mvh
Rune
monica p.

Nydelig Elisabeth, for en hærlig koseklump, og for et hærlig blikk.
Gleder meg til å få prøvd makrolinsa mi til dette formålet jeg også.
Sylskarpt bilde med en flott komp og en fin nøytral bakgrunn.
Bra.
Mvh Monica:o)
Hege K.

For en fantastisk stofflighet du har fått frem her!!!

Sitter og lurer på om jeg ville beskjært bildet på venstre side sånn at det grønne feltet forsvinner. Føler bildet blir roligere da. På den annen side gir det bildet et litt kjøligere preg så jeg blir ikke enig med meg selv...

Et flott bilde var det iallefall.

:-) Hege
Carsten A.

Meget pent portrett, kanskje en anelse kjølig i fargebalansen, men det er mye av en smaksak. Men når det er sagt ville jeg for min del senket mellomtonene en smule, økt rødt og gult aldri så lite - lite, fordi det fort blir sukkersøtt med for mye. Men delikat som det er også.

Har dog to innvendinger, avslutningene i overkant og til høyre, som jeg gjerne hadde sett anderledes. Forslaget fra HK har mye for seg, men da må det for balansens skyld beskjæres fra høyre til forbi øret. Ser for min del det som en ganske vesentlig forbedring av et ellers fint barneprotrett!
MVH CA
Carsten A.

PS - men økt fargemetning tar drepen på dette bildet. Det er nå svært så folk vil ha slikt på FOTOdotNO for tiden - dette ville blitt ganske glorete med økt metning.
MVH CA
Elisabeth W.

Takk for kommentarene!
Bildet ble tatt sist helg, da det ble gjort unntak for denne vesle karen på det som ellers var en ren jentehyttetur.
HK: Jeg har en variant med annen beskjæring der jeg gjorde akkurat det du nevner, med å unngå det grønne feltet på venstre side. Bildet blir absolutt roligere da. Det jeg har prøvd her, er å få et utsnitt som kan skrives ut som f.eks. 10x15 - uten at jeg nødvendigvis synes at det forholdet mellom høyde og bredde er det som var det helt store for dette bildet. (Når jeg nå engang ikke hadde tenkt langt nok da jeg tok bildet.)
CA: Historien om høyde/bredde er litt av svaret på hvorfor avslutningene i overkant og til høyre er som de er, bl.a. å kutte kanten av hetta såvidt, sånn som jeg endte opp med oppe, er et kompromiss jeg ikke var allverdens fornøyd med. Bildet er egentlig litt kjøligste laget etter min smak også, jeg kan se om jeg kan justere litt på det. Ellers var det jo hyggelig at du heller ikke ville ha økt fargemetning, for det har jeg ikke noe tro på her.

-- Elisabeth
Steinulf L.

Flott portrett. Fint å lese hvordan du har tenkt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu