Bjørn og ulv
Bjørn og ulv deler mat i Finland
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-01-07 21:00:18
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon eos 1d mark 4
  • 300 f2.8
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_620415} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Lars-Anders M.

Bjørn og ulv på foringsplass i Finland tror jeg. Snu dere om og ta bilder av de stygge kamuflasjene som dere sitter i. Ellers er det for lyst syns jeg.
Toril Westgaard S.

Stemmer det!Og det var fantastisk moro å treffe disse flotte dyrene.Om kamuflasjene er stygge kan nok diskuteres:-)
Gudmund N.
+1
Hva er gale med kamuflasje så lenge det ikke går utover dyrene, og når en i tilegg får flotte bilder av disse flotte dyrene!?

Fint bilde!:)

Mvh GN
Dag Tore ..

I 2012 så vi mange gode fotoopptak fra de Finske skoger.en opplevelse de fleste bare drømmer om.Skal man sikre seg bilder av disse "villdyrene,er dette bare den enste måten å sikre seg bilder på .Da er kamuflasje tingen.Jeg ser ikke noe galt at dyrene blir foret,og vi naturfotografer får drømmen oppfylt.Et møte med ulv,bjørn og jerv ,må være en fantastisk opplevelse man sjelden vill glemme.Jeg håper på å komme til disse fantastiske villmarksområdene i år!! Så til dagens bilde! Et møte med ulv og, bjørn . på myra,teknisk bra med fint lys.Men her er det ting som kan rettes på.Fjern stokkene på begge sider.Fokuser mere på dyrene.)Et lite utsnitt.,fjern også noe av myra under bilde! Jeg håpe at den utmerkede naturfotografen tåler noe kritikk,men han skal ha ros for et vakkert bilde, med " tøff" villmarkstevning:)Dag Tore Silseth
Toril Westgaard S.

Tusen takk for kritikker:-)Jeg tåler godt kritikk det er derfor jeg legger ut bildet,men jeg skjønner ikke hvorfor jeg får kritikk for stygge kamuflasjer,det har da ingenting med bildet å gjøre.
Jeg skal prøve på et utsnitt som du foreslår Dag Tore.Jeg hadde noen fantastiske dager i Finland som trygt kan anbefales.
Dag Tore ..

Hei! Meget positiv tilbakemelding.Det med kamuflasje/skjul må være en "feilvurdering" av hele bilde.For å få bilder av disse meget skye rovdyrene,så er du helt avhengi av å bruke skjul/kamuflasje.Dette gjelder også ørner hauker og andre fuglearter!! Jeg tror at de fleste naturfotografene støtter meg her! Ha en god fotodag!:)Dag Tore Silseth.
Svein R J.

Nydelig av di to store rovdyrene i nordisk fauna,enig med Dag Tore når det gjelder stokkene.Når det gjelder Lars Anders sin kommentar tror jeg det stikker lenger enn kamuflasje. Når du tar fine bilder av dyr i dyrepark får du nesten ingen kommentarer, men når du tar av ville dyr på foring hagler det med supperlativer. Men det er jo ikke vanskeligere å ta bilde fra kamuflasje enn fra dyrepark og helt naturlig blir det jo ikke men flotte bilder

Mvh Svein
Toril Westgaard S.

Takk for kommentar Svein Raymond..stokkene skal fjernes:-)Og mitt neste prosjekt blir hønsehauk fra fotoskjul etterfulgt av ville dyr i Denali nationalpark:-))
Rita Barbro S.

Hei!
Så fin opplevelse dette må ha vært.(MISUNNER DEG DEN)
Et flott bilde som kan få et løft ved fjerning av de nevnte stokkene og et lite bunnkutt.Nydelig lys må også nevnes.

Mvh
Rita Barbro
Toril Westgaard S.

Takk Rita!Bildet er nå lagt ut i versjon 2.
Rita Barbro S.

V2 ble nesten en høydare.
Stå på og lykke til med de neste prosjektene dine.
Enten det måtte være med eller uten kamuflasje.:o)

Mvh
Rita Barbro
Dag Tore ..

Hei Takk for at du fulgte mine råd. Det nye bilde ble virklig en "perle" Bildeteknisk mye bedre! Vakkert miljø med bjørn og ulv i fint lys! Gratulerer;)Denne gangen helt på toppen av "palen" :)DAG
Toril Westgaard S.

Tusen tusen takk:-)Det hjelper med råd og veiledning:-))
Ane Therese R.

flott bilde. versjon 2 ble mye bedre! :))
Svein R J.

Enig med di øvrige her v2 ble helt topp lykke til med tur til Denali har vært der en kanon opplevelse

Mvh Svein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu