Welcome to the Monkeyhouse
Dette blir antakelig siste bilde på en stund, både i denne serien og forøvrig på fotodotno. Jeg har måttet skyve mye unna pga dødsfall i familien med etterpåfølgende opprydningsarbeid (arveoppgjør, boligkjøp, flytting osv.) og nå føler jeg det er på høy tid at jeg fokuserer på fotografering igjen. Siste halvåret har i så henseende vært svært lavproduktivt.

I tillegg er det et økende behov for å bruke adskillig tid på tilrettelegging og programmering av databaser, datasikring og alle de andre aspektene av vår nye digitalpregete workflow. Så om jeg ikke ''forsvinner'' fra fotodotno (som nok adskillige hadde håpet på), så vil aktiviteten synke til et absolutt minimum fra nå av.
Bildet inngår i albumet The Natural Truman Show - Need I say more?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger875
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Tormod I.
At en kapasitet som deg forsvinner fra foto.no er definitivt ikke noe jeg håper på hvertfall.

Men dette bildet er jo uskarpt. Her skulle du brukt stativ.


Hehe. Nei, spøk til side :). Håper det ikke tar alt for lang tid til du er tilbake i god gammel aktivitet her på foto.no.

:)
-Tormod


Avsluttet .
Et røykeakvarium for andre til å se inn i. Morsomt. Om du henter frem min kommentar til deg sist du tok en pause, lyder den nok litt annerledes denne gang.

Måtte pausen ikke bli for langvarig og håper du får en god kreativ periode. Gleder meg uansett til å se noen av resultatene som måtte komme ut i ''den andre enden''.

-k
Caroline M. S.
Fint for deg at du er klar til å jobbe igjen. Synd for oss. Eller forresten - fint for oss det også. I hvert fall hvis vi får se bildene dine - et eller annet sted. :-)

Jeg har sett bildene dine her og i blader (for lenge siden). Ingen bilder er så inspirerende som dine. Du viser at ingenting er umulig hvis man bare løsriver seg fra læreboken og ikke glemmer å leke og ha det gøy.

*krysser fingrene for at yndlingsfotografen får litt foto.no-abstinenser dann og vann - akkurat nok til at det ikke går på bekostning av fotograferingen*

Lykke til! :-)
Kjell G.
Jeg har studert dine bilder her med stor interesse, Bjørn. Det har ikke minst vært spennede å bivåne all vokal virak som har kommet i kjølvannet av dem.

Jeg slutter meg til dem som ønsker at en pause fra din side ikke blir for langvarig!

- Og, røykerommet ditt ble også flott. Jeg synes den skarpe profilen til høyre ble et flott blikkfang mot de øvrige, uskarpe elementene.

mvh kjellg
Jon Fredrik S.
Måtte du snart finne ut at du ville legge ut noen bilder her igjen. Ellers håper jeg å se bildene dine i andre fora fremover også.

Det tekniske i bildet regner jeg med er akkurat slik du vil ha det og hadde bestemt deg for å gjøre det. Bildet er en fin skildring av røykeburet.
Steinulf L.
Fint at du er klar for jobb igjen. Du vil bli dypt savnet. Har lært mye av deg det siste året, selvom jeg nok ikke alltid får overført det til praktisk handling. At døren på bildet nå er lukket håper jeg er midlertidig. Ser forøvrig ut som en svingdør. Da kan du jo komme og gå...
Enilse Emagne E.
for ein deilig farge !
Tom E. F.
Bilde/ tekst passer stemmer som vanlig godt overens.
Apeburet her blir nok også det siste vi får se der slik aktivitet lovlig kan bedrives. Forbudet kommer vel snart?
...
Håper forøvrig du også kan benytte den etter hvert så berømte frasen: ''I´ll be back!''
Lykke til!
mvh Tom
Audun A.
Jeg må bare slutte meg til de andre. Selv om du ikke har gitt kritikk på mine bilder har jeg lært veldig mye av kommentarene dine på andres og dine egne bilder, samt mange av dine innlegg i diskusjonsforumet.

Dette er en takk fra en du har inspirert uten å vite det selv.

Bildet? Vel det er som vanlig ''out of my league'' så jeg lar nok en gang være å gi unyttig kritikk.

mvh Audun
Kenneth P.
Håper du stikker innom innimellom da Bjørn. Du er en inspirasjon til mange her - deriblandt meg. Men lykke til med dine videre gjøremål.

mvh Kenneth
Lars-Anders M.
Ok Bjørn. Stå på.
Avsluttet .
Jeg likte uttrykket røykeakvarium. Mange kaller det ellers for gasskammer, men det gir mer utrivelige assosiasjoner. Må bare slutte meg til flere her med ønske om en god og produktiv periode, så blir det nok bilder å se, tenker jeg. Men vi snakkes nok likevel, Bjørn!
Arild S.
Godt og oppfriskende med en røykepause innimellom. Jeg for min del har snart pauset i 2 år.

:) Arild
Roy S.
vel blåst ;)
Frank W. G.
Lykke til videre!!

Frank
Inger-Lise S.
Takk for konstruktiv kritikk og lærdom og Lykke til! Bildet: Vet ikke om det er ''Fish-eye'',men kjenner i hvertfall igjen ''buret'',som vi kalte det!Du tar originale bilder!Liker det! mvh Inger-Lise
Avsluttet .
KONDULERER

- og LYKKE til videre -


mvh
Tom B.
Avsluttet .
Kjenner igjen denne monkeyboksen fra nsb signatur ;)

Du har vært en resurs og inspirasjon her på foto.no så jeg håper du forandrer mening.
Elisabeth W.
Mye jobb og lite foto.no i det siste for meg. Dette bildet hadde jeg ikke sett, og dermed ikke kommentaren din under det heller. Forhåpentligvis blir absolutt minimum kortvarig, jeg pleier å lete opp kommentarene du skriver på forskjellige bilder, fordi de er noen av dem jeg synes jeg har mest nytte og glede av.

-- Elisabeth
Hans Olav S.
Ganske originalt utrykk i det bildet.

Lykke til med planene dine.

MVH
Hans Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu