Regndråpe
Eneste vellykkede bilde fra dagens fotosafari ved Holmenahvna, Oslo.
Utstyr
  • Nikon Nikon Coolpix 5400
  • -
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/82.4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61499} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tore W.

Hei.
Dette synes jeg var et skikkelig friskt bilde. Akkurat slik jeg fornemmer en tidlig morgenstund etter nattas regn. Sola har akkurat kommet opp og dagen ligger ubrukt framfor oss. Vel, dette var følelser, når det gjelder det tekniske kunne nok bildet godt ha vært litt lysere. Muligens ville dette ha brent ut refleksene helt, men likevel.
Fred S.

Hei: Fin liten morgenstemning du har fanget her. Litt mer skarphet hadde nok gjort seg, og de som forstår seg på motlysbilder ville nok ha sagt noe om refleksene i bakgrnne; i dråpene og om den lyse stripen som dukker fram oppe i høyre hjørne. Men absolutt stemningsfullt.
Har sendt deg mail ang. toning av bilder.
vh fred
Kjell Magne F.

Tusen takk for respons!

Tore: Enig i at det kunne vært gjort bedre teknisk. F.eks oppdaget jeg etterpå at jeg hadde tatt det med ''standard'' bildekvalitet. Når det gjelder lysere bilde så tror jeg kanskje at det ville tatt bort noe av stemningen og atmosfæren i bildet...(?)

Fred: Det kunne definitivt vært skarpere, jeg slet med akkurat det. Av et par titalls ''dråpe-bilder'' jeg tok var dette det eneste som var noenlunde i fokus... Takk for mailen forresten, jeg skal studere den teknikken der nærmere!
Espen L.

Vet ikke helt hva som gjør det, kanskje alt, men dette gir en flott stemning. Fornemmer å måtte myse mot sola etter en regnskur. Kunne vært skarpere som nevnt, men kanskje noe av stemningen da hadde blitt borte?
Camilla N.

Synes det er et flott bilde med masse stemning!Synes ikke det gjør noe at det ikke er helt skarpt,det gir det en drømme følelse...Stå på!:)
Kjell Magne F.

Takk til Espen og Camilla også. Veldig hyggelig med tilbakemeldinger :)
Avsluttet .

Veldig flott bilde
Kristine G.

Dette bildet likte jeg :-)

Og ja, jeg vet at Damien Rice skal spille i Oslo... billetten ligger i hylla, klar til bruk :-) Gleder meg som en liten unge!!!!
Tommy L.

Fint bilde Kjelli. Litt dumt med de refleksene som har komt med. Ellers bra. Stå på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu