Pripyat
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608967} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roger H.
Nesten på grensen til det makabre, men dette er jo en lekeplass for barn! Gassmasken og stridsvognen er vel de lekene som barne blir gitt. Noe og tenke over det tror jeg.
Roger H.
Ser jeg har et par skriveleif her, men det går vel.
Helge G.
LIkte godt det forrige tanksbildet ditt, som var et mer foto-foto. Denne gangen er du mer direkte, foto for massene. Går bra, det også! Hadde kanskje venta at bilda var like breie, sånn at de på en måte blei enda mer klinisk overlevert oss, men har jo ikke prøvd resultatet sjøl.
Per Olav V. T.
Takk for kommentarer.
Roger: Takk for interessant betraktning av hvordan du oppfatter bildet. Ulykken skjedde 1986 og den ikke hadde noe med stridsvogner og gassmaske å gjøre, men en danner seg et inntrykk av hvor fokus var rettet gjennom lekene som ble forlatt.
(mindre skrivefeil bryr jeg meg ikke om så lenge jeg forstår innholdet)

Helge: Du er inne på noe vesentlig i det jeg var litt usikker på selv. Tenkte først legge ut kun bildet av dukken med gassmasken, men ville se om bildene fungerte sammen. Mulig det blir litt masete og overdrevent.

De er av samme kvadratiske størrelse men mulig det oppstår et lite synsbedrag pga hvit stolpe ut mot venstre side på det høyre bildet med tanksen som bidrar til at det virker mindre enn det lengst til venstre. Interessant observasjon.
Helge G.
"De er av samme kvadratiske størrelse"

Oj, javisst! Interessant.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu