Wolf
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 70-300mm f/4-5,6L IS USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_607157} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stein Adler B.

Fin komp og blikkontakt med (vill)dyret !
Mvh Stein
Ask Andreas B.

Takk skal du ha! Tatt i Polar Zoo, den kom bort og vasket meg grundig rundt munnen. En utrolig opplevelse. Ta turen:)

-Ask
Jostein G.

Dette var nå et skikkelig ulveblikk! Bra presentert som sådann! Jeg forstår at du hadde en fin opplevelse. det gjelder vel å være på bølgelengde på en måte. Er store dyr og man bør vel ikke romantisere for mye...de er jo også farlige hvis man ikke har den rette kontakten..eller forståelsen...slik som hun dama i Sverige som nylig ble drept av ulver ved kolmagergården eller hva den hette. Ok...fikk bare så lyst å supplere med teksten...da jeg forstår denne var skikkelig tillitsfull eller vennlig he he noe de også hadde for vane å være i Sverige.




Mvh Jostein
Ask Andreas B.

Sant som du sier Jostein! Vi fikk et grundig kurs i hvordan vi skulle oppføre oss blandt ulvene, ingen brå bevegelser, ikke for lenge blikkontakt og heller ikke lene oss over ulvene... Så disse må vi respektere uansett:) tusen takk for motiverende kommentar også!

-A
Ane Therese R.

veldig flott bilde :) ulven er et viktig og vakkert dyr :)
Linn Bryhn J.

Herlig blikk på den der, jeg ble øyeblikkelig fanget. Liker godt at du har beskåret så tett, det blir veldig mye ulv. Den ser riktig så snill og underdanig ut, men man kan jo aldri være sikker. I tillegg til øynene er pelsstrukturen spennende, og gir noe ekstra i bildet.
Ask Andreas B.

Takk for fin tilbakemelding! Som amatørfotograf er jeg altfor nøye i det jeg tar bildet, og gir det ofte lite "luft" rundt. Så dette er faktisk ikke beskåret. Blr ofte sint på meg selv for at jeg aldri klarer å tenke at jeg kan croppe senere. Men noen ganger treffer jeg;) Igjen, takk for hyggelig kommentar:)

-Ask
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu