Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger504
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
jøran f.
Dette grnser mot det abstrakte, men kul farve og effekt av denne, Er det diskolys eller det ''noe annet''?
Rune T.
Hei Arne.

Bortsett fra det rent grafisk abstrakte ved bildet som kunne ha gjort det spennende, synes jeg ikke det er noe du har lykkes spesielt med her.
I motsetning til flere av dine andre bilder mangler elementet som engasjerer, som skaper interesse, som gjør det interessant.

Men, det er nå meg da... ;)

Janne Cesilie J.
Nydelig blå!
For meg er dette en utstrakt hånd....
som venter på å drukne!
Digger det når fantasien setter i gang!
Da har du lykkes, i følge meg da;)
Mvh Janne
Carsten A.
Nei, dette ble ikke nok for meg, er vel stort sett enig med RT.
MVH CA
Ola M.
Sier meg enig med RT, men blåfargen er fin!
Arne S.
Takk for kommentarer!

Rune; bildet er mer enn grafisk abstrakt. Det er en konkret situasjon. Janne er inne på det. Det vil frarøve betrakteren mulighet til å la fantasien løpe dersom jeg beskriver situasjonen bak bildet.

På grunnlag av kommentarene vil jeg likevel røpe at det er en hånd?

:) arne

Rune T.
Hei igjen

Det ante meg at det var en hånd, og jeg forstår hva du skriver og det gleder meg at andre har utbytte av et bilde selv om det ikke har noen resonans hos meg. De fleste bilder har vel også et utgangspunkt i en konkret situasjon og som evt kan benyttes som et utgangspunkt for en abstrahering (som et av flere fremstillingsvalg).
Det er jo dette som gjør det å se på andres bilder spennende, hva er min opplevelse kontra hva er de andres opplevelse??

Fotografens standpunkt i den sammenhengen er for betrakteren ganske irrelevant i så henseende. Hvis det da ikke er fotografens/formidlerens hensikt å skape en gitt forståelse hos betrakteren i en eller annen bevisst hensikt - f. eks. et budskap, følelse, reasjon osv...

Antar at du ikke har som hensikt at oppfattelsen av bildene dine skal overensstemme med dine tanker om bildet?

Ser frem til flere bilder fra deg... :)
Tom E. F.
Jeg ser en arm med et smykke eller lignende. Armen endrer i en (løst?) knyttet neve. Dette kan være armen til en kvinne som svinger seg i dansen.
Det kan også være en knyttneve i fart mot sitt mål.
Bevegelsen i bildet gir jo mange tolkings-/ assosiasjonsmuligheter, og kombineres disse også med blåfargens mulige betydning, blir tekstruta her snart ''full.''
Ikke et bilde å ''blitzfotografere,'' men å dvele ved...
mvh Tom

Toini B.
har ikke kjangs til å se dette bildet på denne''%¤#/skjermen. Skal få opp internett hjemme snart og da skal jeg studere og kommentere:)
Arne S.
Rune; takk for rask og fin tilbakemelding. Slike meningsutvekslinger liker jeg! Selvsagt ønsker jeg ikke å la mine tanker om bildet styre betrakterens oppfatning. Det er grunnen til at bildet presenteres uten tittel eller forklaring.

For meg er hånden så tydelig at jeg ikke tenkte på at det kunne misoppfattes. Ergo er ikke bildet presentert som abstrakt, men under kategorien menneske. Hånden er for meg et minimum av informasjon jeg ønsker gi betrakteren som ballast.

Dersom bildet hadde vært rent grafisk, uten en underliggende ''hånd'', hadde jeg ikke lagt det ut. Derfor min kommentar til deg. Jeg var usikker på om du så hånden, eller ikke? Uansett er jeg enig i ditt flotte ressonement.

Tom; takk også for din fine kommentar!

Toini; skynd deg tilbake på nett med skikkelig skjerm!

:) arne
JOHN S.
Et enkelt, stilig og kreativt bilde. Blåfargen er nydelig, rette fargen er meget viktig i et så enkelt bilde som dette. Enkelt når det gjelder elementer, men fortelleningen (norsken begynte å bli litt vanskelig nå, har hatt litt vin) trenger ikke å være enkel fordet.

Og en ting til, det er godt at noen kan lage SÅ kreative bilder her på ''dotten'', det hadde blitt litt mye solnedganger og andre standard bilder her uten deg og noen til.

John S.
Tom A. T.
Av en eller annen grunn får dette meg til å høre '' I don't like mondays'' dypt i mitt hode.
mvh Tom T
Rune L.
Ble nok litt for tomt for min del, desverre.
Frank W. G.
Klart dette funker, om ikke på min vegg, men sikkert glimrende på rett vegg med riktig belysning. Liker det rene i bildet som sikkert tiltrekker seg oppmerksomhet fra andre.
For meg blir bildet severdig for sin vakre blåfarge og det litt difuse innslaget av det sorte. Spiller forøvrig ingen roll hva dette er.

Frank
Thorfinn B.
Musikalsk feeling over den hånda. Jeg klarer ikke å slippe tanken bort fra Madrugada. I like it!
Arne S.
Du har rett, Thorfinn! Kan vel røpe det nå ...
Toini B.
En hånd som strekker seg mot noe, lengsel eller nytelse? En dirigent som strekker ut hånden mens han nyter, kanskje.
hehe, ikke vet jeg;)
Lekker blåtone.

toini.-)
Inger-Lise S.
Hei! Du har mange flotte bilder! Men dette er min favoritt! Det gir meg følelser, og ,ganske riktig som Janne sa: Det setter også fantasien i sving! Spennende bilde!
mvh Inger-Lise
Arne S.
Hjertelig takk!
Anne-Cecilie Wendelborg H.
Lekkert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu