Fire in The Sky (orginal versjon)
Til de av dere som så bildet jeg la inn for noen dager siden, kan dere se at jeg nå har funnet ut av bilde-programmet på maskinen min! :-). Dette gir et mye bedre inntrykk av hvordan himmelen viste seg fra sin beste side, en sen natt i Nord Norge.
Bildet inngår i albumet Solnedgang -
Utstyr
  • Canon EOS 3000n
  • 90-300mm
  • Blender-
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.

Vakkert og stemningsfullt! Herlige farger! Og himmelen i brann ja! Mvh Inger-Lise
MARTIN S.

Pent. Well Done!
Hans Petter L.

Tusen takk skal dere ha. Inger Lise, jeg så litt på bildene dine også, NYDELIG hund du har! Jeg fikk også beskjed fra min mopr om at jeg måtte reklamere litt fra plassen bildet er tatt. Plassen ligger i Nord-Troms, nærmere bestemt Skjervøy kommune. Området er fredelig og et perfekt sted for nydelige naturbilder. Årviksand (som plassen heter) har mange flotte fjell, hvor man får utsikt over fjell, fiskevann, havet. Er man riktig heldig får man med seg Hurtigruten...
Marianne R.

Flott bilde, med nydelige farger!

Mvh Marianne
Reidun G.

Ja dette synes jeg er bedre enn det forrige. Fine farger og dybde.
Hils din mor og si bildet ditt er en flott reklame for Årviksand :-)
Er det photoshop du bruker ?
Reidun
Hans Petter L.

Nei det er faktisk ikke photoshop jeg bruker. :-)
Det er faktisk MS Paint. Jeg synes forøvrig det er kjekt med alle tilbakemeldingene jeg får på bildet mitt. Plassen bildet er tatt fra, betyr mye for meg. Det er en plass der man virkelig kan slappe av fra hverdagens mas og tjas. Men når det gjelder bildet, er det noen som evt kan si hva jeg kan gjøre for å få det ENDA bedre! (PS: er GANSKE fornøyd selv!) :-)
Svein B.

Synes komposisjonen sitter mye bedre her enn i ditt forrige utsnitt. Litt skjev horisont/vannflate og endel støy i deler av himmelen (øverst spesielt). Men et dramatisk motiv som du har gjengitt flott.

mvh
Svein B
Reidun G.

Hei Hans Petter,
jeg skjønner det slik at du er en ung fotograf, og dette virker jo lovende, synd at du ikke har et bedre billedbehandlingsprogram. Jeg har en uåpnet AdopePhotoshop 5.0 Light Edition som du kan få - men da må du love meg at du forsøker å lære deg Photoshop :-) Der finnes mange lærebøker, Classroom in a Book, Dummies etc. for å lære det mest grunnleggende.
Send meg en mail med adressen om du vil ha den , til
regro@online.no
(Jeg har selv fått den med et eller annet utstyr jeg har kjøpt)

Reidun
Inger-Lise S.

Hei! Jeg beklager at jeg ikke har sett før at du har skrevet til meg her! Sorry! Trodde jeg hadde bokmerket deg jeg...Men nå er det gjort:)
Nydelig på Skjervøy! Jeg har ikke vært der selv,enda så mye jeg har vært rundt i Troms og Nordland,men jeg har sett bilder.Ser du har mange fine bilder her:)

Ja,hunden min er flott!:)

Takk for kommentaren!

Inger-Lise:)
Hans Olav S.

Vakkert. Det ser jo unektelig ut som flammer og ild farer over himmelen.

Mon tro om det er noe grønnstikk i bildet? Flotte farger og nyanser. Liker bildet!

MVH
Hans Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu