Spurvehauk måltid
Bare ett fra Spurvehaukskogen. Litt hardt lys, men likevel finnes det strølys:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_604903} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Håkon Ø.

Et knall bilde, dette med flott lys, og godt komponert.
Odd Chr. K.
+2
Ja, du strør inn et strølysbilde for å opprettholde strølysets opphavsrett ser jeg:) Syns faktisk det noe harde lyset, som du nevner, gjør seg her. Det skaper et markant skille mellom opplyst bildedel og den mørke skyggedelen - noe som igjen framhever hode, bryst og måltid på en fortreffelig måte - det er jo de delene som står i sentrum her. Miljøet er ikke helt borti granskauen det heller - eller kanskje det er nettopp det det er...
Odd C.
Bernt Ø.

Dette ble lekkert. Nydelig lys og miljø, og teknikken sitter jo som alltid. Dramatisk positur på byttet løfter bildet ytterligere.

Mvh,
Bernt
Avsluttet .

Øynene til spurvhauken er utrolig tøffe. Liker godt de små detaljene i bildet, som blodet fra byttet og fjærene som ligger strødd utover.God stemning i spotlyset.

Øyvind
Svein Ove L.

Hei
Med rette den kalles for spurvehauk ser jeg..
Flott fanget i naturlige omgivelser..
Heidi N.

Et flott bilde, og jeg synes du mestrer lyset veldig godt. Fjærne i nebbet er en fin detalj!
Heidi
Solvår B.

De sterke kontrastene gjør bildet spennende. Flott av spurvehauken.
: ) Solvår
Jostein G.

Kom til å tenke på death of Marat når jeg så lyset her og den drepte spurven. Fasinerende bilde med lyssetting, miljø og den døde spurven. Meget dramatisk og bra dette bildet. Det gule øyet kom og godt frem. Jeg lurer på om skarpheten på haukens hode kunne vært litt hvassere, men det blir jo litt synd å pirke på et bilde med så mange kvaliteter og en storslått helhet.



Mvh Jostein
Lillian Utstrand G.

Enig med Jostein her, dette var fasinerende! Nesten noe teatralsk over dettte, mørk og dunkel skog, og lyssatt scene, der hauken inntar sitt måltid. Kunne vært illustrasjon på framsida på en krimbok dette! Nydelig!
Mvh Lillian
jarl kjetil j.

Nok et flott fra spurvehaukprosjektet ditt! Herlig og naturlig formidling hvor bildet forteller historien om den enes død, den andres brød osv. Henger meg på alle godordene, ikke mange som har slikt i arkivet.

jkj
Dag Tore ..

Hei Godt jobbet her.Kvalitets bild av spurvehauken med bytte. Jeg er enig med Jarl Kjetil. Det er ikke mange fotografer som har slike gode bilder i arkivet.Det er bare å gratulere med resultatet:)DAG
Avsluttet .

Vet ikke om dette er ribbe plasen, eller utlagt åte? Ettesom jeg ikke kjenner deg, eller vet hva du står for, er det vanskelig å kommentere bildet.Har noen lokaliteter selv, uten at denne arten har stått på menyen for fotografering. - Mwn koselig er den :-9

SES



Avsluttet .

Beklager noen skrivefeii,.er meget flau :-)

SES
Rolf S.

Denne var flott, det flotte lyset som treffer fuglen så bra gjør bilde spennende, et svakere strølys hadde nok hevet bilde ytterligere.
Men jeg vil vel tro at du har noe slikt på lur :-)
Helsing Rolf
Roy Arne K.

Hei
Her er det bare å henge seg på de lærde. Dette var noe jeg likte. Det som er med på å lage dette bildet så bra - det er det knallgule øyet den har. Du nevner litt hardt lys, men det hadde tålt å gå litt ned påå høylyset - tror kanskje det hadde blitt enda bedre da, men det er jo også kjempebra slik det er.

RAK-foto
Bjørn Aksel B.

Takk for kommentarer alle sammen:) Stein Erik, dette er ved en av kanskje 30 ribbeplasser til spurvehauken inne i reviret. Som du sikkert vet tar ikke Spurvehauken utlagt åte, noe som gjør det litt vanskelig å få denne arten med mat i klørne. Enten tilfeldigheter, eller som her timevis, ja dagevis med venting. Når det gjelder høylysbehandling er det fint lite mere å gå på.
Bjørn A
Marit O.

Liker at bilde er såpass undereksponert at nesten bare ansikte og fangsten kommer frem her,skaper mere spening i bilde Bjørn Aksel !

Mvh

Marit
Per G.

Fantastisk bilde og selvfølgelig har lysmesteren gjort jobben 110% igjen! Jeg synes lyset er helt optimalt i denne kompen som bare er lekker.

Mvh
Per
Rita Barbro S.

Det er bare å gratulere.

Mvh
Rita Barbro
Bjarte W.

Flott bilde av hauken ved 'middagsbordet'. Synes Odd Chr. sier det fint, så støtter meg på hans kommentar.

- Bjarte
Avsluttet .
+1
Hei!
Ser ut til at du er en "soul mate.". Folk som liker å sitte i dagevis i sine egne kamuflasjer,- gjennom flere år, har jeg sansen og respekt for. - Bilfotografer, og de som betaler for dekket bord, well, ingen kommentar- og hver sin lyst.

Synes du har tatt er godkjent bilde av denne hauken, selv om det i denne bransjen gjelder å toppe det forige bildet med et bedre. -Lykke til vdere!

SES

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu