Goliathegre
Dette er verdens største hegreart - som med en høyde på 152 cm er en halv gang større enn vår hjemlige gråhegre.
Bildet inngår i albumet Uganda -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt under dårlige lysforhold - med forhøyet ISO til 400. Dessuten fra en motorbåt som ristet ganske kraftig. Derfor er ikke kvaliteten all verden - men synes fuglen er såpass imponerende at det var verdt å legge ut.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Vibekke J.

Dette var et godt bilde på tross av problemene med lys og vibrasjon. En mektig fugl godt komponert i bildet. Likte at man ser refleksjonen i vannet.
Liv Anette T.

Kan ikke forstå at det skulle være så mye å utsette på dette bilde. Hvis disse Hegrene er like sky som de som holder seg her, så er det virkelig et blinkskudd. Synes det gjorde seg at fuglen sto ut i vannet.
Anette
Jostein M.

Rett og slett strålende Kjetil. Du stiller høye krav til deg selv (og det er bra) når du sier deg middels fornøyd med dette bilde. Hos meg går det rett hjem. Kanksje jeg skulle henge i hælene dine neste gang du skal på tur:-)
Mvh
Jostein
Ketil K.

Fugler flest er av en eller annen grunn ikke like sky i Afrika som her hjemme. Og kommer man med elvebåt, blir hegrene ofte stående forbausende lenge før de av og til flyr opp, så muligheten til å komme på nært hold er faktisk svært god.
Jostein, du får bare slenge deg på, neste tur blir antagelig Etiopia i januar. Nå er riktignok foto en bisak på disse turene, da ornitologi har absolutt hovedprioritet. (En ren fototur gir normalt adskillig bedre fotoutbytte enn en halsblesende fuglekryssertur. Og på en fototur, med noenlunde god tid til fotofordybning, er det jo dessuten bedre mulighet til å ta bilder av menneskelige motiver, som det kryr av i Afrika.)
Ove B.

Synes derimot at det skulle vert mere luft i synsrettningen til denne hegren......
Men ellers et flott bilde:)
Carsten A.

Ja, forholdene tatt i betraktning (altså som beskrevet) er jo dette virkelig ganske enestående. Ser man bort fra opptakssituasjonen, er det vel klart nok at visse ting (skarphet, toneforløp) kunne ha vært noe mer perfekt. Men som Jostein sier, da stiller man høye krav, men det skal man jo også gjøre!

Fuglen er utvilsomt imponerende og bildet er bra!
MVH CA
Torbjørn L.

Flott bilde av en fantastisk fugl.. Utrolig å tenke på at den er så stor.. Jeg syns komposisjon og det tekniske sitter som det skal tross av de vanskelige forholdene du beskriver.

mvh

Torbjørn
Jan W.

Synes dette var en meget god presentasjon av denne fuglen Ketil.

Ikke noe spesielt å sette fingeren på her nei.

Mvh. Jan
Tom E. F.

Kvaliteten rekker lenge for meg! Et flott syn!
Ville kanskje kuttet litt av venstresiden, jeg. Litt midt på?
mvh Tom
Fred S.

Ingen grunn til å klage, selv med de opptaksforholdene du beskriver. Enestående bra !
vh freds
Tormod I.

Må bare få hive meg med de andre her. Glimrende.
Jens Erik N.

Praktfulle farger som hever bildet mye. Flott fugl !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu