Hjortekoller og speilbilde
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_596750} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ane Therese R.

flott bilde :)
Bjørn Aksel B.

Et vakkert og harmonisk hjortebilde som føyer seg inn i din flotte samling Hjortebilder. flott speiling.
mvh
Bjørn A
Geir K.

Nydelig bilde av hjortene. Dette bildet skiller seg ut ifra mengden med hjort/rådyrbilder ved at de virker helt uanfektet av at du er i nerheten. De fleste bilder viser tydelig at de er oppmerksomme og eller oppskremt. sitter du i skjul her.?
Flott skarphet og farger. Godt komponert og jeg liker svært godt hrmomien som er i bildet.
Flott gjort.

Geir
Tove Iren T.

Nydelig Naturbilde

Tove
Vidar L.

Takk for kommentarer. Til Geir; sitter aldri i kamuflasje etter hjort, men har en kamuflasjeduk som henger over teleobjektivet. Dersom muligheter blir denne spent opp i nærliggende trær/busker med skolisser, noe som gir en viss bevegelsesmulighet som dyrene ikke kan se. Det viktigste er likevel å plassere seg slik at vinden alltid kommer fra dyrene mot meg.

hilsen Vidar
Jostein G.

Fint stemningsbilde. Her er det noe igjen av vinterpelsen. Lurer på om vinterpelsen har hengt på ekstra lenge i år?
Pluss med speilet!




Mvh. Jostein
Marit O.

Vakkert bilde av rådyra i nydelige omgivelser
og speilingen hevet bilde Vidar !

Mvh

Marit
Odd Chr. K.

Utrolig vakkert miljøbilde av dyra. Kunne kanskje drømt om at de to til venstre hadde stått motsatt vei - inn i bildet og med litt større speiling:) Det er lov å drømme... og drømmer gir jo drivkraft til lufting av tanker, ideer, kamerautstyr og ikke minst kropp og sjel. Herlig land vi lever i som byr på slike motiv. Et givende og vakkert bilde.
Odd C.
Børge W.

Du må ha en utrolig tilgang på hjortemotiver, eller uendelig med tålmodighet og kunnskap om arten. Flott bilde som viser en helt uforstyrret scene fra hjorteskogen. Lurer på om det finnes forfengelige hjortekoller:)
Avsluttet .

Stemningafullt og fint bilde av hjorten.Skarpt i fint miljø.Pluss for speilingene og att ikke er forstyrret..Ser du har mange flotte bilder på hjemmesiden...her er det sjelden å se hjort.

Øyvind
Vidar L.

Takk til alle for kommentarer. Til Jostein; Har aldri fulgt med på datoer for pelsskifte, men tror det kan ha noe med temperatur å gjøre. Her er det ungkollene som ennå har noe grått igjen i pelsen, mens de voksne hadde skiftet. Det må også sies at disse dyrene befinner seg i 5-800 meters høyde. Jeg var i Skjold ei uke tidligere og der hadde alle dyrene, også ungdyr, fått sommerpels.

hilsen Vidar
Inge S.

Ikke noe annet enn imponerende flott opptak.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu