Eksamensarbeid
Dette er et av bildene jeg tok til medieeksamen for å illustrere Drammen By. Hva synes du?
Utstyr
  • Canon EOS 600D
  • 10-22 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRedigert i PS Raw
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_592547} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Liker metallstrukturen og jenta som sørger for en rød tråd gjennom bildet. Ville beskåret bildet til et kvadratisk format rundt metallstrukturen - detaljer på sidene som ellers trekker unødvendig oppmerksomhet for betrakteren. Ellers kunne jenta også holdt et skikkelig nøste isteden for en floke av rød tråd?
Roy-Cato M.

Som svar på spørsmålet "hva synes du?" Flott, fint, spennende, fengende, et flott bilde. Det fototekniske har jeg ikke greie på. Men det er fine kontraster, mange detaljer, balanse mellom lys og skygge. Hadde vært interessant å vite hvilken teknikk du har brukt, lysbalanse, utfyllingslys? og lignende. (For å lære litt selv) Synes å dra kjennsel på jenta. Har fulgt bildene dine her på .no
Motivet du har valgt liker jeg. Kreativ bruk av kunstverket i bybildet. Ett bilde som i mine øyne byr på to bilder.
Lykke til videre og med eksamen.
Mvh
RcM
Anne-Lene K.

Takk, Jan! Vil ikke beskjære da jeg må ha et normalt format på bildene i oppgaven. Prøvde så godt jeg kunne å finne et nøste, men alt jeg fant var garn. Derfor ble det sånn :-)

Tusen takk for det, Roy-Cato! Utrolig morsomt med tilbakemeldinger som dine. Har rett og slett tatt bilde i RAW-format og redigert det i PS Raw. Utover det har jeg økt kontrastene noe i PS og skarpet opp bildet. Takk for det!

Mvh
Anne-Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu