Stå pent i køen
Skal man oppleve folkelivet i India, skal man ta toget. Både på toget og på perrongene er det et yrende liv av mennesker som kjemper om å selge ting eller noe å spise. Vi som er turister tenker på magen når vi spiser indisk mat. Om det er å si at vi hadde ingen problemer med omeletten eller andre retter innpakket i avispapir. Derimot fikk vi en skikkelig omgang på et firestjerners hotell.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix 950
  • -
  • Brennvidde7mm
  • Blenderf/2.6
  • Lukker1/107s
  • Nei
  • AnnetSnapshot
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_591785} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Carsten W.

Noe spennede fra Indias gater igjen.
Han i hvite skjørten ser litt skeptisk ut også.
Men jeg likte best "sleeper class" på vogn...;)
Bjarte W.

Flott bilde fra perrongen i India, med fin, passende undertekst. Synes omeletten ser lekker ut, jeg, og i motsetning til hotellene, kan du jo her overvære hele tiberedelses-prosessen. Mange fine detaljer. Liker dette.

- Bjarte
Lars Ivarson F.

køkultur..britane sitt bidrag til imperiet og verda..fint innfanga og snitta..flotters
Roar K.

For turister som ikke har mottagelighet for indisk bakterieflora slik jeg har så foreslår jeg at man går til anskaffelse av et brett med de små gule pillene som jeg aldri husker navnet på, men som fåes på alle apotek og medisinutsalg. Glem køltabletter og annet råd fra norske apoteker for de virker ikke i India - ikke reisesyke vaksinasjon i mange tilfeller heller. De små gule stopper dritua ganske raskt. Det er sjelden p.g.a. dårlig mat at man får problemer - det er fordi man ikke takler bakteriefloraen. Men som du sier plain omelet er OK.
Typisk på en indisk jernbanestasjon hvor toget blir stående mer enn et par minutter dette.

Roar
Lars-Anders M.

Matt6,11 Gi oss i dag vårt daglige brød,
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu