Vis meg veien til nærmeste tidsmaskin?
Mye morsomt ute å se i gatene om sommeren :)
Bildet inngår i albumet The world we live in -
Utstyr
  • P7000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590540} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kirsten H.

Jeg ser at du har fanget inn en fin situasjon, men strever litt med å se hva personen som sitter i trappa tilfører bildet. Husk at alt er med på å fortelle historien, dette er en stor utfordring når det gjelder gatefotografering. Derfor prøver jeg å være ute tidlig om morgenen når det er få folk i gatene. Eller du må bruke en stor blender for å gjøre bakgrunnen uskarp. Jeg vet ikke om du kan stille blenderen på det kameraet du har?
mvh Kirsten
Thomas S.

Hei! takk for feedback. Jeg ser at personen som sitter er forstyrrende for bildet. Samtidig så er disse 3 i samme "miljø" og de satt sammen som en gruppe. jeg følte han måtte være med i helheten på bildet. For bildet forteller jo om 3 personer som har havnet på livets harde vei. Gudene vet hva de diskuterte eller, de sto med kart og pekte rundt :) Ikke ofte man ser folk i ridderdrakt i sentrum... kanskje han kom fra forrtiden i en tidsmaskin?
Thomas S.

Bildet er vel kanskje surealistisk?
Carsten W.
+2
:)) Jeg syns du har et vidunderlig snapshot her.
Ser ut som han spørrer om rette veien til neste tidsmaskin;)
Lars Ivarson F.
+1
syns denne var fin..og av blikket til han i trappa les eg : at det går an..så han har sin plass, som ankerfeste for realitetane i verda :-))som snapshot..berre flotters
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu