Nok et "Lunde på Runde-bilde"...
Lundebilder fra fugleøya Runde, går det minst 13 på dusinet! Jeg synes likevel at jeg gjennom komposisjon/ linjer og fargebruk har lykkes bra med dette bildet.
Utstyr
  • Nikon D3s
  • Nikon AF-S NIKKOR 600mm 1:4 D II
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Artig positur på toppen av sitt eget "fjell".
Godt lys og fine samsvarende linjer.
Skarpt og klart.
Roar K.

Her ville jeg ha kutta minst 5 cm i bunn for å løfte betrakters blikk opp mot lunden som jo fremstår med god skarphet i fint lys og brukbar tegning både i sort og hvit hvilket ikke alltid er enkelt. Farger og detaljer forøvrig er det heller ikke mye å si på.

Roar
Per G.

Meget artstypisk , skarpt, og i fint miljø. Jeg ville ikke som Roar sier kuttet nede. Gresset ville da komme bort og det bør være med etter min smak. Finnes vel ingen fasit på dette, men spennende å diskutere.
Mvh
Per
Dag Tore ..

Meget vakkert og fint presentert.Kvalitetsmessig helt på topp! Dyktig utført bilde av denne vakre fuglen i fint miljø!! Ha en riktig god fotosommer til deg og dine!! Dag T Silseth
Olav T.

Takk for hyggelige kommentarer. Utsnittet er kanskje litt utradisjonelt, men jeg synes at gresstråene nede til venstre hever kvaliteten på bildet, og jeg valgte derfor å ta det med.
Ønsker dere en riktig fin sommer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu