Munkholmen2
HDR bilde tatt på Munkholmen, Trondheim
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590121} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Eli R.

Det er kanskje bedre å luytte til tilbakemeldinger fra folk som syns HDR er stilig for det gjør ikke jeg så du får ta min tilbakemelding med en klype salt. :-)

Særlig syns jeg hvite flater ikke blir fine - de får ofte et gråflekket eller blåflekket skjær med hvite kanter rundt. Typsik til høyre har programmet klart å tolke rett bak busken men ikke på veggen over. Jeg ville lagt et lag over som var hvitere og justere oppacity slik at du fikk in mer av det opprinnelige hvite på veggene.
Silje U.

alltid fint med litt tilbakemelding uansett positiv eller negativ. Dette er faktisk mitt første forsøk på HDR bilder, så her er det nok rom for forbedring! takk for tipset! :)
Tom-Runar J.
+1
Et fint motiv som sikkert passer seg i hdr. Men etter min smak har du tonemapped det litt vel langt. Ville dratt ned "lightningen" litt mot det mer naturlige, da slipper du myye av den haloen som er særlig rundt buskene i front og at veggene gråes ut. Videre ville jeg stilt opp hvitfargen drastisk.
Gjør du dette så tror jeg du får et enda bedre bilde! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu