cHRISTIANSBORg
Bildet inngår i albumet kØBEn -
Utstyr
  • Canon eos5d
  • Canon EF17-40 L 4.0
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_588612} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Her synes jeg ditt standpunkt blir feil, bildet gir inntrykk av "vidvinkelsyke", for mye nedenfra og oppover, der bygningene heller innover i bildet. Virker også som du har brukt en form for selektiv fargebruk, der himmelens farge virker kunstig blå.
Jeg ville ha, hvis det var mulig, gått lenger bakover og tatt bildet i et rettere perspektiv, tror ditt bilde ville ha tjent på det.

mvh Ulv
stephen b.
Hei, Ulv! Setter pris på ditt standpunkt og må medgi at perspektivet, vinkelen og fargen er 'villet' i den forstand at jeg normalt retter opp perspektivet hvis jeg ikke synes det ser bedre ut når jeg ikke gjør det. Fargen er en slags kongeblå tillegt på et svart/hvit bakgrunn, hvilket jeg syntes så bedre ut enn virkeligheten, som var ganske kjedelig :o)

Jeg vet at mange på foto.no forfekter et realismeperspektiv som jeg ikke deler. For meg er dekor og visualitet alt og realisme ingenting.

Gir bildet mer mening i et slikt perspektiv? Var det noe du likte med bildet?
Avsluttet .
Jeg skjønner godt hva du mener Stephen, men da man fotograferer slik "monumental" arkitektur som her, bør man holde seg til realismen, men det er min mening.

mvh Ulv
Fredrik N.
Smaken er som baken. Jag liker fergene denne gangen. Er dock enig med att bildet hade tjent på en aaaning rettere perspektiv. Bilarna hade gärna fått parkera ett kvartal bort för min del.
Odd Eirik S.
For min del så kunne dette ha fungert med litt annet ståsted. Har ikke noe i mot perspektivet, men min mening er at det burde vært mer symmetri i bildet. Jeg ville ha stått litt lengre unna og hatt rytteren på hesten midt i bildet slik at veggene på bygingene startet på samme sted i hver sin ytterkant. Men det er jo slik jeg ville gjort det. På mange måter fungerer dette, men rytteren blir veldig monumental og tar nesten all fokus fra resten.
Fargene likte jeg egentlig veldig godt. Men du bør være litt forsiktig når du gjør slike ting som det med himmelen. Blir fort mye banding av sånt.

Mvh
OES
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu