Wondering
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_579791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørnar P.
Klassisk og god komposisjon. Interessante tekniske data. 800 ISO, 1/8s og f/8 forteller meg at lukkertida sannsynligvis var et bevisst valg, og at du sannsynligvis brukte stativ eller annen støtte. Lukkertida har ført til at snøfokket har fått strekform, noe som gir en god følelse av vind. Den sorte jakka og den hvite snøen danner en fin kontrast, samtidig som du har sikret god detaljgjengivelse i begge disse ytterlighetene av toneskalaen uten at bildet mangler "trøkk" av den grunn. Godt balansert etterbehandling, med andre ord. De sorte områdene på venstre side balanserer også godt mot jakka, som gir en følelse av harmoni og ro uværet til tross.
Avsluttet .
Jeg må slutte å se på bilder ETTER at Bjørnar har sett og kommentert, for han er så utfyllende og god at det meste er sagt!

Veldig enig ang. bruken av lukkertid, og følelsen som stripene i snøfokka gir. Synes også det blir god balanse i bildet, og det passer godt i dette bildet, takket være litt større fjell/holme på venstreisden og personen som er mørkere og "tyngre" på høyresiden. FLott også hvordan snøen er blåst vekk på steder fra nedre venstre hjørne og opp mot høyre til blikket vårt møter personen.

Enig at bildet gir følelse av ro til tross for snø, vind, og hav.

Liker også godt hvordan leggene er hvite av snøen - det har ikke bare vært enkelt å komme seg til den roen personen har funnet:) Får mange tanker om hva personen på bildet tenker, hvorfor står vedkommende der, og hvilke refleksjoner man får når man har gått (langt?) gjennom snø og vind for å komme helt ytterst mot vannet.
Terje J.
Mange takk til dere for fyldige og gode tilbakemeldinger. Bildet er, som sagt, bevisst tatt med rimelig lang lukkertid og på frihånd. Mvh Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu