Bak himmelen er sola alltid blå
.. og bildet er selvsagt tatt uten no' form for juks. Effektfiltre er for pyser.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger622
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57688} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Eskil O.
Ja, ja, det er mange måter å se denne verden på. Er ikke enig i din undertittel at effektfiltre er for pyser. Egentlig lite interesant hvordan et bilde blir til, enten man bruker filtre før eller etter fotografiet er tatt, eller om man bruker andre metoder for å få det til. Er ikke i tvil om at filmen, eller brikken bak i kamera så dette. Og om sola er blå bakom himmelen vet ikke jeg, har aldri vært der. Ellers så var det jo fine farger, freske og sterke. Skarpt er det ikke, men absolutt severdig.

Eskil.
Ishi K.
Det er linserefleks, har prøvd selv å få det frem uten at jeg ble fornøyd. De hvite ringene... solformørkelse?! Artig.
Kai-Wilhelm N.
Nåja, er ikke helt sikker på det med ikke noe juks; du pleier å si det, men denne gangen sa du *tatt*, det skal jeg tro..
For jeg kan selvsagt ikke tro på at det øverst til venstre var med i samme slengen.. :-)

Er det newton ringer i ''regnbuen'' ?

Speiltele?

mvh

-kai
Birgitte O.
Carpe Diem?(står skrevet øverst i hjørne på bilde)
Korsn har du klart å ta bilde uten å gjor noe ''juks'
Birna R.
å ta bilde er trinn 1 i en visuell prosess, presentasjonen følger deretter. nå er det fullt teknisk mulig å fotografere tekst inn i et bilde i dét bildet taes (jeg har utstyret), så selv det som synes uforklarlig eller uforståelig *kan* ha en helt enkelt forklaring. at man ikke kjenner til noe betyr ikke at dette ikke eksisterer. bare så det er sagt.

teknikken er i prinsipp som ved bilde bilde nr. 73971, men med andre utgangsparametre (og motiv). jeg kikker *aldri* på sola gjennom et teleobjektiv, så hva bildeutsnittet ble var uvisst (og det var tenkt annerledes).
Kai-Wilhelm N.
Ok, da blir det som jeg trodde, du har her puttet inn teksten i ettertid.
Det er helt ok det :-)



mvh

-kai
Lars-Anders M.
I bland unrar jeg om du virkelig prøver å provisere oss? Jeg mener dette ikke er noe spesiellt. Bare uskarpt. Ellers har du mange bra bilder. Men ikke dette.
Avsluttet .
..................................................................................................................................................................................................................sukk..............................................................................................................................................................................................................................................................................jeg har ingen kommentar.
Øyvind A.
Hmmm. Jeg fikk vel omtrent samme følelse som Lars-Anders.
mvh Øyvind
Knut Ådne F.
Jeg er en pyse, om jeg hadde hatt rå til noen filtere da...
Tøfft var det, men spiller det noen rolle om man bruker filter? Eller er det bare av prinsipp?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu