Tomt glass
Resultatet av en kreativ aften, med påfølgende fargesøl, veldig rotete spisestuebord/studio og oppgitt hoderisting og frustrasjon fra samboer'n, som synes jeg er veldig rar... :)
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon EF 50mm 1:1,4 USM
  • Blenderf/14
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_572893} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Heidi N.

Artig med lek, og her likte jeg fargebruken din veldig godt mot det lyse. Litt forskjell på den røde og den grønne når det gjelder å fryse bevegelsene. I den røde flaska flyter vannet litt mere sammen, mens i den grønn har du greid å fryse vannets bevegelser bedre. Altså, jeg skulle ønske vannets bevegelser var like godt frosset i den røde som i den grønne. :)
Ellers likte jeg dette. :)
Heidi
Rune S.

Hei Heidi!
Takk for god kritikk! Ja dette med det røde vannet er noe rare greier. Begge flaskene er tatt med akkurat samme oppsett(1/250, f/14, blitz og ganske mørkt), og det er kun blitzen som eksponerer. Og det skulle vel tilsvare 1/4000 sek eller noe slik. Og litt lett rennende vann på så kort tid skulle ikke bli uskarpt;) Men det røde fikk tilsynelatende bevegelsesuskarphet på alle forsøk, mens det blå vannet var helt skarpt på alle forsøk. Eneste forskjell var fargen. Begge er altså like godt "frosset", enda ser det ikke slik ut! Noen forslag?
Heidi N.

Det hørtes jo rart ut. Har aldri prøvd noe slikt, så jeg har ingenting å foreslå her. Dessverre. Men det er jo flere på dotten som holder på med bl.a. dråper, så her er nok mange som kan hjelpe hvis de vil. :) Men skal innrømme at det var veldig pussig at det ble slik.....
Heidi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu