Moskuskalv
Bildet av en noe nedsnødd moskuskalv i styggvær på Dovrefjell...
Bildet inngår i albumet -
Utstyr
  • Canon EOS 1Ds MkIII
  • Canon EF 500mm f4.0L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Tor Inge O.
Har sansen for vinterbilder av Moskus. Det føles som den hører mere hjemme i vineterlandskap. Fin kameravinkel men jeg ville hatt mere dybdeskarpphet slik at steinen i forgrunnen hadde blitt skarp. Slik det ble så ødelegger den helhetsinntrykket.
mvh
Tor Inge
Kjersti E. T.
Veldig flott bilde. Liker spesielt godt utrykket i øynene til moskusen, nesten litt melankols. Jeg synes også det er godt valg av dybdeskarphet, liker at det bare er moskusen som er skarp, det den som er motivet og ikke steinen, selv om steien etter min mening gjør bildet mer spennende enn om den ikke hadde vært der. Flott kamera vinkel også. Om det skulle være noe å utsette på bildet kunne jeg tenkt mer litt mer smell i fargene/ mer kontrast på moskusen.
Ola Arnfinn L.
Hei og takk for konstruktive kommentarer til bildet. Skal vudere det med kontrasten. Ser det kan være litt skjermavhengig, men du er nok inne på noe.. den kan økes en smule...Om den steinen skal være der eller ikke og om den burde være skarp eller ikke blir vel en smakssak tror jeg..og jeg kan ikke gjøre noe med det nå uansett.. men jeg noterer meg det....tusen takk begge to...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu