Skrytepave
Og jeg sverger, musen jeg fanget var sååååååååååå stor!
Endelig har kjelleren blitt fikset, nytt golv lagt osv. Også fått installert mine nye Einstein blitzer, og dette ble første setup og første lys-oppsett med de. Så her er det mye å gå på enda, men sjeleglad for å ha fått hobbyrommet mitt tilbake og måtte nesten bare sette i gang og bli kjent med utstyret.

Hadde desverre ikke mer å gå på på venstresiden på dette bildet, ønsket luft rundt katten dermed ble det på høyresiden istedet for - men ser jeg kunne tenkt meg litt mer plass på venstre side. Bedre lykke neste gang.
Bildet inngår i albumet Kattene - Bilder av kattene, Sphynx (Nakenkatt)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-12-12 12:40:52
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-12-13 11:14:03
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 24-70 USM f2.8L
  • Blenderf/14
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_563729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ivan H.
Jeg har desverre (så og si) ingen erfaring med studiofoto, så kan sikkert ikke gi noen tips.
En fasinerende katt, og positur er bildet her.
Motivet er noe spennede og greit. Jeg er sikker på eieren er mer fornøyd enn meg, og slik skal det jo være?

Jeg lurer litt på hvorfor du har valgt f/14, da jeg ser en knekk(?) på lerrettet bak. Kunne du unngått å få den med om du ikke hadde blendet så mye ned? Jeg antar at ønsket også er å få med hele katten og evt den beveger seg i fokusplanet.

Ang komposisjon så synes jeg at katten kunne vært plassert lenger til høyre slik at frambeina hadde laget en diagonal ned mot hjørnet.

Hadde også vært mer spennende om øynene kom bedre frem. Hadde også vært spennende å sett et ovenfra og ned bilde, der katten kommer mot en.

Ellers så hadde jeg helt sikkert ikke fått til dette uansett :)
Trond O.
Hei Ivan, takker for kommentar. Erfaring eller ei, tips er tips!

Ja, la ut dette bildet pga posituren som ble noe annerledes enn de vanlige bildene. Og som nevnt i infofeltet så hadde jeg desverre ikke mulighet på dette bilde å gjøre noe med komposisjonen ettersom jeg ikke hadde mer å gå på venstre siden slik jeg ønsket.

Pleier å ligge på rundt F11, dette for å få et noe greit arbeidsrom med skarphet ettersom dette er aktive og hoppende katter. Men kunne nok gjort noe med "knekket" i bakgrunnen ja.

Takker for synspunkter og tips, Mvh. Trond.
Trond O.
Gjort et forsøk på å øke utsnittet i Photoshop, se ikke helt 100% ut, men gir en bedre komposisjon i bildet.
Ole Walter S.
anerledes og spennende bilder, men savner litt øyekontakt med kattene. Hva med å lyse opp bakgrunnen med et par lamper så bakgrunnen blir hvitere, da får du kanskje fremhevet kattene enda mer, nå har bakgrunnen nesten samme farge som kattene, bare en tanke.
Trond O.
Hei og takk for kritikk. Desverre lite øekontakt med katten her, men valgte det for poseringen. Skulle gjerne hatt med alt.

Jeg ser poenget med lysere bakgrunn, alternativt lys bakfra som skiller katten mer ut fra omstendighetene bak. Takk igjen, mvh. Trond.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu