Dobbeldekker
Hmmm
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEksponert håndholdt med påfølgende mekking i photoshop
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_563405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kirsten H.

Nesten grotesk dette, Roar. Jeg får følelsen av at den burde ligge noen fot under bakken, den har noe mennesklig over seg. Et gapende skjelett ute i friluft. Fint med den sorte bakgrunnen.
mvh Kirsten
Harald N.

Fargerikt forfall, Eg skulle gjerne sett ein versjon med svart kant over, slik at heile motivet svevde utan kontakt med ramma.
mvh Harald
Solvår B.

Du har valgt et spesielt utsnitt her med luft under og øverste del oppi ramma. Helt sikkert bevisst, men jeg vet ikke om jeg er enig. :))
Flott med fargerikt forfall mot det svarte.
: ) Solvår
Roar K.

Harald og Solvår:
Jeg husker ikke nå hvorfor dette ble som det ble. Men det var nok en grunn for at det ble slik. Antagelig sto det enda et vrak på toppen her som gjorde at det ble kuttet slik. RAW fila ligger på en disk hjemme i gamlelandet så jeg får ikke sjekket det her.

Roar
Avsluttet .

Fint av forfallet oppå hverandre enig med luft over men skjønner at du har glemt fila i den gråe landet..
Hilsen
Tove
Lars-Anders M.

Gammel Ford tror jeg. Ok.
mvh
LAM
Terje J.

flott "grafis" effekt gode farger og en, som alltid, perfekt presentasjon. Mvh Terje
john-arne w.

Tøft, og som Lars-Anders sier, tror også dette er en av de gammle Ford Taunusene etter grillen og dømme. Du har fått til ett grafisk utseende bilde med motivet plasert slik i bildeflaten at øyet nærmest automatisk leter etter noe mere. Synes også de skarpe fargene passer til den sorte bakgrunnen. Greit også at det kun er skjærmen som er rød fordi rødt og svart passer så godt sammen og med da den ene skjærmen som rød, så stjeler ikke rødfargene for mye oppmerksomhet i forhold til de andre fargene. Er litt usikker på kutten oppe i toppen, tror nok jeg ville ha likt at hele bilen er med, men er ikke så sikker på det i all den tid det ikke er en versjon til for å sammenligne. Men ihvertfall nok luft ellers rundt motivet.


hilsen john...
Roar K.

Har tippa Taunus sjøl så tror nok det er det.

Roar
Carsten W.

Jeg syns utsnittet fungerer meget bra. Svarte bakgrunnen er et knep jeg skal huske nar jeg gar lös pa bilvraker noen gang. Gjör set utmerkert (men jeg er redd jeg gidder ikke arbeidet som ligger bakk dette;).
Fint arbeid, virkelig...

Og forresten syns jeg at dette var lillebroren av Taunussen: Ford 17m. Faren min hadde to. Men helt sikkert er jeg ikke.

Eirik B.

Spennende og kraftfullt uttrykk. Den brå overgangen fra motivet til det helt sorte gir en følelse av dramatikk.Kraftige farger og kontraster likeså.

Utsnittet er også spennende.

Dette blir både minimalistisk og detaljrikt på en gang. Jeg synes det fungerer godt. Innrammingen tror jeg har mye å si. Den på en måte understreker det kunstneriske og kreative uttrykket.

Mvh
Eirik Bøe
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu