Still standing
Utstyr
  • Canon 7D
  • Sigma 18-200/3.5-6.3 DC
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_559497} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Harald N.

Litt vemodig bilete av det skrantande treet, godt komponert, men eg ville ha kutta litt i i nedre biletkanten.

Mvh Harald
Fred S.

bortsett fra at jeg synes det er for lite himmel og for mye mark (ville ha kuttet 5-6 cm nede 0g plusset på 3-4 oppe)synes jeg dette var et svært severdig bilde. Liker både det litt ribbete treet og den varme bruntonen.

fred s
May-Brith O.

Enig med de andre her når det gjelder litt kutt. Ellers syns jeg dette var et annderledes og spennende bilde. Liker veldig godt den varme gløden du har fått i dette motivet.

Mvh May-Brith
Bjørn S.

Enig med de andre her om å kutte i nedre kant av bildet slik at det blir 1/3 mark, muligens jeg ville kuttet litt i høyre bildekant også. Hvis du skal tilbake ville det også være vert bryderiet å fjerna greina som ligger foran treet.Et flott bilde med stort potensiale!
Heidi N.

Er nok også enig i kutt i bunnen. Ellers likte jeg bildet ditt veldig godt. Varm og god fargetone, og et dust preg som jeg likte godt.
Heidi
Olav Bjarte K.

Hei! Dette er et etter mitt skjønn veldig godt bilde. Fin vinkel på motivet, som får med seg greina i forgrunnen og trærne bak. Fargen understreker nedbrytningen i naturen. Forgrunnen er litt diffust rotete, og et kutt her hadde hjulpet.

Vennlig hilsen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu