Jesus lights in the horizon
Utstyr
  • Nikon D3s
  • Nikon 70-200 VR2 f2,8
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558055} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Knut Børge S.

Det er lite som er så vakkert når solstrålene bryter igjennom tykt skylag som dette. Bildet og motivet har et stort potensiale, men synes ikke det er utnyttet til det fulle. Bildet er flott det, men hovedmotivet forsvinner litt i bakgrunn. Det blir litt mye sjø i forgrunn, som tar vekk oppmerksomheten fra det fantastiske lysshowet i bakgrunn. Jeg ville gått enda litt nærmere, slik at "the jesus lights" hadde blitt enda mer dominerende i bildeflaten. Teknisk er bildet meget bra!

mvh Knut Børge
Bente S.

Nydelig lys og en flott fjord! Her ville jeg jobbet litt mer med komposisjonen. Jeg tror at et kraftig kutt oppe kan få lyset mer i fokus. Samtidig får du et bedre format (litt panoramaformat). Men du kan jo teste ut hvilken beskjæring som blir best her.
Blått og gult er flott sammen!
Bente
Knut J.

Takk for tilbakemeldinger, her er det nok et bilde som er mer for lokale folk. Det er ikke jesus lyset som kun er motivet, men også hvor de kommer ned og kontrastene til været ellers den dagen. Jeg kunne vurdert å beskjære mer i bunn, men ønsket å beholde det gyldne skjæret i vannet.

Mvh Knut
Wenche O.

Fantastisk "fangst" av lyset. Nydelig ;)

Mvh Wenche
Oddrun B.

Å dette var vakkert. Nydelig lys og fine fargetoner. Litt enig med Knut med et kutt i bånn,og fordi da kommer den fine lys stripa bedre frem. Men forstår godt at du ville beholde slik som det er :)

mvh Oddrun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu