Kystfolk VIII
Bildet inngår i albumet Ansikter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetAvfotografert sh-negativ (Tri-X)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger70
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_555892} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Solvår B.

Her vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. Klarer ikke å bli enig med meg selv. Vet ikke helt om jeg liker grovkornetheten, men tror jeg gjør det.
Karen har et flott ansikt som viser et levd liv. Det er vakkert. Uttrykket er herlig og underfundig.
Du har valgt å ha med mye av omgivelsene. Her vet jeg heller ikke om jeg er enig. Jeg ville hvertfall klonet bort det mørke feltet oppe til høyre.
Skal døra og dørhåndtaket være med? Hadde det blitt bedre uten? Du har valgt. Et bilde som engasjerer meg.
Mange ??? fra Solvår
Knut Georg F.

Takk for utfyllende tilbakemelding Solvår. Teknisk sett bærer bildet preg av at det er tatt under dårlige lysforhold med de effekter som da kan oppstå under prosessering av sh-negativer. Bare enkel justering er gjort i PS, ingen effektbehandling.
Det er nok uttrykket til denne eneboeren, og de spartanske næromgivelsene gjengitt i bildet som gjør at jeg har valgt å presentere det.
Mvh Knut
Lars-Anders M.

Kunstdokumentar vil jeg kalle dette bilde. Vi ser en man i hans normale omgivelser. Men vi ser og hans karakter.
Mvh
LAM
Maria Therese H.

For en flott effekt som kler bilde så absolutt.. kanskje vært fint i et enda tettere utsnitt, men uansett det forteller noe dette bilde.
Mvh
Maria
Knut Georg F.

Takk for gode tilbakemeldinger Lars og Maria. Effekten er vel snarere en "defekt" Maria, et resultat av de begrensninger som lå i gårsdagens film og kjemikalier. Litt paradoksalt at mange prøver å finne tilbake til dette preget selv med topp digitalt utstyr og kontrollmuligheter i rdigeringsprogram.
Mvh Knut
Roger H.

Et godt bilde fra noen tiår tilbake. Kan se lenge på dette. Lyset fra vinduet,tidstypisk gardin og en kalender på veggen. Flott fortellende uttrykk på mannen. Dørhåndtaket må være med, bra du ikke har fjernet det. Jeg har jo sansen for bilder fra en filmrull, ikke noe bombe det som du vet. Bra dette.
tove j.

Likte bildet fordi det sier så mye om både mannen og miljøet på kjøkkenet og tiden han lever i. Hilsen tove
Knut Georg F.

Takk for hyggelige og gode kommentarer. Det er mange historier å fortelle om denne mannen og dette stedet. Glad for at bildet formidler noe av dette.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu