Tidal Pool Disaster
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger824
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_55569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Kai-Wilhelm N.
Kortslutning i kameraet ;-) ...
Tror egentlig jeg liker dette, muligens
litt ''dau'' grønnfarge, men topp.

-kai
Birna R.
historien er nok ikke så enkel KWN, selv om muligheten definitivt var til stede.

kikk heller på:
http://www.naturfotograf.com/summer_mad.html
Kai-Wilhelm N.
Regnet med noe slikt. Noe fornuftig må jo
sommeren brukes til :)
Tenker jeg skal prøve det med novoflexen...
Kommer jo noen dm nedover da...


Sigmund B.
Hei! Likte bildet ditt ! et dekorativt og kunstnerisk bilde i den stilen jeg gjerne kunne tenkt meg på veggen i stua.
Etter en inngående studie synes jeg at bildet kan virke noe midtdelt med en bakgrunn til venstre og en forgrunn i høyre halvdel av bildet.Synes også kanskje at det gule dominerer vel mye.Ellers et bilde med en stil jeg likte godt.
Avsluttet .
Veldig kunstnerisk bilde, likte blåfargen best på bildet, men hva er det bilde av ?
Jostein M.
Jeg innrømmer at jeg nettop har tatt meg et par øl:-) Er det derfor jeg ser et ansikt i bilde? Flotte farger. Har lite veggplass igjen men ellers....:-)
Mvh
Jostein
Birna R.
tarmgrønske i en liten dam ved stranda.

bildet er faktisk tatt under vann, med min D1X, men ikke vhj.a et undervannshus. litt moro skal man unne seg i ferien. du kan lese mer på websidene mine.
Knut Ådne F.
Tøft var d, men litt dyrt?
Hadde du D1X'en din under vann uten beskyttelse... hvis du er lei av noen andre kameraer også så kan du bare sende de til meg alså... ;)
Birna R.
kameraet overlevde fint, intet gikk tapt, og jeg har mange bilder som bevis på at ''Summer Madness'' er gjennomførbart.

du *må* ikke ha kameraet under vann selv om opptaket skjer under vann, Knut.
Knut Ådne F.
nei, må jo ikke d, men fikk følelsen av at d var d du hadde gjort... men speil er jo sef også en løsning da...
Birna R.
ikke speil, nei, det er ikke utfordrende nok (har forøvrig prøvd dette forrige sommer). du får lese på nettsidene mine for å se hvordan opptaket er gjort.
Knut Ådne F.
har lest, men engelsk er en av mine svake sider... :(
skjønte ikke alt... så en forklaring på norsk hadde vært flott!
Jeg prøvde med speil, var ikke så vanskelig, ikke at resultatet var perfekt da... men brukbart...
Birna R.
problemet med speil er at det må være frontforsølvet, ikke med sølvlaget på baksiden slik vanlige speil har, ellers blir det dobbelbilder og andre problemer. jeg har slike spesialspeil, men de tåler feltforhold dårlig fordi de så lett ripes opp. andre løsninger ble søkt - og funnet.

engelskkunnskaper er jo generelt nyttig til det meste. mye nødvendig info på internasjonale websteder f.eks. jeg synes det er lite hensiktsmessig å lage websider med interesse for et stort publikum på et annet språk enn engelsk, selv om morsmålet alltid er det viktigste å beherske til fulle. alt til sitt bruk.
Knut Ådne F.
Må bare beklage at jeg er ordblind og strever mer en nok med å skrive/lese riktig norsk... og derfor ikke har noen mulighet til å lære meg bra engelsk... men det er urellevant...

det som er rellevant er hvordan du gjorde d, noe jeg lurer på, om ikke du kunne være så snill og fortelle meg det? ellers får jeg få mamma eller pappa til å oversette det for meg i morra, men d er jo litt tungvint da...

Hmm, rart d med speil, jeg fikk ingen dobbelbilder, eller andre problemer med speil... lagde et ''periskop'' av noen planker og to helt ordinære speil, funka greit, eneste problem var litt uskarphet...

Thorfinn B.
voldsom fargesmørje jeg ikke falt for med det første, men som vokser ved gjentatte betrakninger. Etter hvert så jeg både aliens og andre snodige saker her. Jeg beundrer din kreativitet.

Birna R.
uskarpheten er vel nettopp fordi du brukte vanlige speil.

kortversjon: monterte et undervannsobjektiv på en mellomring som igjen er på min D1X, stikker hele greia ned i vann, men ikke kameraet helst, og jobber ivei på vanlig måte.

jeg har også jobbet endel med ordblindhet og pussig nok har jeg mest problemer på morsmålet. forstå detn den som kan. men jeg kjenner igjen dine vansker.
Kjetil N.
Flott dekorativt bilde. Det eneste jeg ikke liker er de harde blåhvite ''flekkene'' på grønsken, men dette er pirk. Kunne kanskje sett for meg bildet litt mørkere og dusere også.

Fin og informativ historie på websiden din. Meget bra og lettlest engelsk.
Kjetil N.
(Dette var for all del ikke ment negativt til deg, Knut Ådne.)
Knut Ådne F.
Takker... ;)
Får kjøpe meg en billig brukt linse og prøve!

PS:
Begynner å beherske morsmålet sånn passe nå, så engelsk er vel neste steg på veien, ''Det er i motbakke, det går oppover!'
Terje G.
Fargeeksplosjon til de grader.

Mtp. ordblindhet saa er norsk og engelsk av de mer ''vanskelige'' spraakene. I f.eks Kina saa eksisterer ikke ordblindhet (pga bruk av tegn), samt noen andre ''vanlige'' spraak i deler av verden. Grunnen er at disse er ''lydrette'', mens norsk og engelsk uttales forskjellig fra det skrives.

Fortsett med aa stikke nesa i vann, for bildene er interessante!!

Terje
mariah m.
Hei Bjørn. Et kreativt bilde i flotte farger. Har sett lenge på det. Og til Jostein: jeg har bare drukket en par kopper kaffe, men ser mange ansikter jeg da........
Ser mange andre rare figurer også ,men skal ikke gå inn på det :) Et flott bilde. Mariah
mariah m.
Hedde ikke nedre del av bildet vært med , kunne dette like godt vært to embryo ( tidl. Forterstadie) sammen med inni livmor, med fostervann. I farger. Hmmmm.
Lars Olav T.
Synes det minner meg om to kokte reker som henger der. Kraftige og fine farger. Likte historien bak bildet på nettsiden din.

Mvh. Lars Olav
Erlend K.
Artig prosjekt Bjørn. Det ER en helt annen verden under vann (selv om man helt sikkert kan argumenter at begge deler hører inn under samme planet)...

Spennende farger og noe abstrakt. Jeg liker slikt.

Erlend
Tom E. F.
Spreke farger på denne algen!
Er imponert over såvel teknikk, engasjement, kunnskap og formidling du ''bedriver''.
Et formidabelt arbeid du også har gjort med blomster og lys med ulike bølgelengder!
Stiller selv ikke bare i en annen divisjon, men føler at jeg fotografisk er på en annen planet. Ikke desto mindre er det hyggelig og lærerikt både å se dine bilder og lese dine kommentarer - og at du her på dotten vil dele med noviser som meg selv!
mvh Tom
May-Lise L.
Fine farger :)
Avsluttet .
Spennende bilde og kreativ teknikk :)

Ellers så har vi vel konkludert med hvor mye vann D1-serien tåler...

Bjørn
Espen S.
Tøft bilde!, leste historien bak det, men lurer på en ting. Fargene i bildet, kom de av at du brukte en varmefølsom setting på kameraet eller er dette gjort i post? Hvis så kunne det vært gøy å vite mer om teknikken bak fargene i bildet.
Avsluttet .
Du skulle värt på Gotland i sommer og fotografert i vannet der, Björn. Giftalger i brakkvann måtte da ha värt noe for deg? Come to think of it, det er bra du var der du var, ellers hadde jeg ikke sett dette bildet. Bra!
Steinulf L.
Dette må sies å være et vellykket bilde basert på engasjementet både hos fotograf og publikum. Morsomt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu