Enken
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-09-18 15:39:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D7000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_550059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Solvår B.

Enken - Hun står der i svart. Et litt eksotisk innslag fra "syden". Jeg bebreider ikke deg, Kirsten. Vi er så vant til å se disse enkene.
MEN enken er meg. Jeg er ganske sår i dag, selv om det er litt mer enn 6 år siden Thor døde. Jeg var i en begravelse i går, og har fulgt opp en av de etterlatte i dag. Plutselig falt alt sammen. Jeg er så veldig alene. Hva føler denne svartkledde enken på Kreta? Antakelig det samme som meg. De fleste dagene går greit, men innimellom......
Et bilde til ettertanke.
Solvår
Kirsten H.

Tusen takk for at du deler dine tanker omkring dette bildet, Solvår. Det er leit å føle seg alene, det er selvfølgelig trist og tragisk å miste sin ektefelle. Til tross for dette ser jeg mange enker og enslige som finner en ny livsoppgave. Det kommer nok til å skje med deg også, men triste dager må man nok gjennomleve. Lykken er flyktig, ingen har krav på et lykkelig liv. Men alle kan glede seg over de små tilfeldighetene som rammer en og bringer glede inn i hverdagen.
Solvår B.

Med mine ablegøyer og galskap på dotten, forstår nok de fleste at jeg har mange gode dager, og at jeg søker etter det som er positivt. Men så komme det noen tunge stunder innimellom.
Håper ikke at jeg ødela for andres kommentarer til ditt flotte bilde med mitt hjertesukk.
Stort smil fra enkefruen, eksforskeren og flodhestvennen...osv.
Lars Ivarson F.

den glade enke? ser ikkje verre ut..fint at du har sett henne inn i miljøet ..gromt
ketil g.

Ser dere har fått utrolig mange tanker ut av dette bildet. Slikt er givende å lese...så takk.

ketil
Elisabeth M.

Blir noe grepet av kommentarer og historie - føler med deg Solvår.. samtidig studerer jeg bildet ditt Kirsten - og så kommer Lars med Den glade enke, som jeg synes var treffende, for hun smiler der hun står sjenert i det nakne smuget. Jeg synes det er fint når bilder gjør noe med oss, av alle typer følelser:))
Fin kveld til dere:)
vh/Elisabeth
Avsluttet .

Bildet av enka pluss de omgivelsen hun står, gjorde et stort inntrykk på meg!
Et bilde til ettertanke og refleksjon, Veldig godt formidlet!

Hilsen Arild
Håvard F.

Spennende. Sort enke - glad. Flott Kirsten
Mvh
Håvard
Knut R.

Godt å se at hun smiler. Fint at du også har inkludert miljøet. Et flott portrett av den gamle damen.

mvh Knut
Heidi W.

Sorg og glede følger hverandre gjennom hele livet, for de fleste. Ser her ut til at enka har en god dag :) Liker godt komp/utsnitt her, hvor plasseringen av henne fungerer godt for meg - litt "småfrekk" komponering :)
Knut Georg F.

Et av dine bedre bilder dette!
Mvh Knut
Alf B.

Flott utsnitt og fin kameravinkel, den glade enken er fint plasert i bilde flaten, flott levert


Alf
Roar K.

Typisk dette. Har de først havnet i svart så går de slik resten av livet fordi den andre sorgepoken kommer før den første er slutt osv.
Noen mm mer luft nede så ikke den ene skoen akkurat berører nedre bildekant tillater jeg meg å påpeke - ellers typisk for hvilken som helst gresk øy.

Roar
Avsluttet .

Et bilde som røre opp mye når du beskriver at det er en enke..som jeg leser her.. Ja det er et vakkert og gripende bilde..tapperheten seirer og livet må gå videre! Sender også varme tanker til Solvår som vet hva å være enke innebærer..bare den som har opplevd vet..
Flott foto Kirsten!
Hilsen
Tove
Lisbeth S.

Fint fanget av å enke som poserer fint i sitt miljø, liker kompen, lyset og at hun smiler tappert.
mvh Lisbeth
Walter S.

Et fint bilde av en situasjon hvor to verdener møter hverandre.

Enken ser litt overrasket ut, men synes tydeligvis at det er en positiv opplevelse. Hun er åpen i blikket og gir oss et stort smil.
Lyset er topp og fargene dempet til grått, svart og varm beige.

I og med at enken er hovedobjektet, ville jeg prøvd en versjon med et kutt på en 10-12 cem i fra toppen, helt ned til like over den mørke døråpningen i bakgrunnen. Jeg tror dette vil gi et mere dynamisk bilde. Nå er det litt mye som drar blikket bak- og oppover.

Du har fanget et spesiellt øyeblikk der, Kirsten.

Mvh,
Walter
Kirsten H.

Tusen takk til dere siste også. Jeg har dessverre ikke noe å gå på i underkant, disse trange gatene er en utfordring når man skal komponere bilder. Skal prøve kuttforslaget ditt, Walter!
Walter S.

Hei Kirsten!
Kutteforslaget mitt var nok enda mere brutal enn det du viser som #2.
Jeg mente å kutte helt ned til det lille taket med taksten, man ser i enden av smuget, slik at både himmelen, den blå dunken og parabolantennen blir borte.
Da ville det - etter min mening - bli mere ro i bilde.

Mvh,
Walter
Tone A.

Trass sine svarttona enkeklede så smiler ho flott til fotografen.Med armen lett gestikulerande så er det mest som ho vil seia noko.Andetet er prega av elde noko som kjem godt fram med desse mørke kleda. "Den glade enken" er eit godt forslag frå Lars slik som uttrykket hennar er her.
Ikkje lett å eksponera med dei svarte kleda mot den lyse veggen.
Med enka så nær forgrunnen, har du fått ein dominerande plassering av ho så eit enda meir drastisk kutt ala Walter er eit godt forslag.Den lause ledningen kunne du ha klona bort. Elles fine detaljar på skifergata og veggen med steinar.Enka er jo prega av manglande detaljar i den mørktona klesdrakta, men framme kjem både knappar, sløyfe og litt av skjørtet fram.
Eit herleg bilda av enka frå Kreta.
:) Tone
Birgitta S.

Ett typiskt fruset ögonblick från en stad i vårt sydliga Europa. Fint fångat och komponerat"

MVH// Birgitta
Marit O.

Godt bilde av enken fra Kreta som har en god dag,hun smiler og virker veldig fornøyd
ellers sier jeg som Walter i den siste kommentaren hans ang.kutting som er et bra forslag Kirsten!

Mvh

Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu