SAS Royal - København
Første bildet jeg tok med mitt Diana Mini kamera.
Et kamera av den gode gamle typen med 35mm film.
Bildet er ikke etterbehandlet på noen måte.
Utstyr
  • Diana Mini
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_549749} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Jeg digger det!! Hvilken film har du brukt her? Kjøpte tilfeldigvis et Diana Mini på lørdag, og venter spent på fremkallingen ;-)
Kristian J.

Gratulerer med nytt kamera!! Kjekt leketøy - det kan jeg love deg!

Kodak Gold 200 var filmen jeg benyttet i dette tilfellet- eneste jeg fikk tak i når jeg var i København. Har fått tatt en del nytt i sommer med Lomography sine filmer (har testet 50-200 og 200 filmene), anbefaler de på det sterkeste - veldig flotte farger som kommer ut av de filmene. Har ikke fått scannet disse enda, men blir vel gjort etterhvert :) Har også funnet noe gammel film liggende som jeg skal prøve å få brukt. Fordelen med Diana (og andre 35mm kamera), er at jo eldre filmen er, dessto villere blir fargene, og da blir det bare enda bedre.

Dersom du ikke har fått fremkalt noe enda, så kan et godt tips være å forklare personen bak skranken GRUNDIG hva de må forvente å finne på rullene dine.. Særlig at formatet ikke er standard format og at maskinen dermed bør hensynta dette når bildene kuttes. (Alt dette vil egentlig oftest ende opp i en hyggelig samtale med en fotointeressert person bak kassen.. )
Avsluttet .

OIoi, nå er jeg enda mer spent på fremkallingen, ja... Glemte jo å si hvilket kamera som var brukt, og at formatet er kvadratisk. :-)

Jeg brukte Lomographys iso 400-film - tenkte det var greit å testkjøre kameraet med en rask film.

Dette blir spennende :-) Har du en Flickr-side, eller lignende, hvor du har lagt ut flere Diana-bilder?
Kristian J.

Har en flickr side, men har ikke fått lagt ut flere Diana bilder enda.. men har nettop fått 3 ruller i retur fra fremkalling, så det kommer nok noe snart. :)

http://www.flickr.com/photos/62394760@N04/
Kristian J.

rettelse; det ligger to diana bilder på photostreamen min på flickr.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu