Ingvill
Utstyr
  • Nikkon f-70
  • Nikkor
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/2.8
  • FilmtypeKodak portra BW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_54701} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Hans E.

Definitivt ett av dine bedre bilder:-)
Hans E.

Knallbra med andre ord:-)
Vegard V.

Jeg synes bildet blir litt distraherende med alt gravemaskin greiene bak. Det er en pen jente , men fokuset dras vekk fra henne for mye.
Heidi-Beate L.

Gutta på verkstedet var i hvertfall distrahert når jeg tok disse bildene.. Jeg håper jenta er såpass flott at du ser på henne og ikke alt rotet bak. Jeg må innrømme at jeg liker litt rot på slike bilder, tar nok av bilder med kjedelige bakgrunner i studio.
Heidi-Beate
Trond G.



Flotte bilder som vanlig Heidi!

Men Ingvill skulle ikke brukt den hvite kjolen under den svarte kjolen på dette bildet... Den gjør at det ser ut som hun har veldig ''macho'' lår, siden kjolen på en måte lager en optisk illusjon på framsiden og baksiden av låret.

Over til noe helt annet:
Hvor mye tar du forresten for en serie med svart/hvitt bilder for tiden?

Trond
Hans E.

HBS

En helt ren hvit bakgrunn hadde vært mye mer spennende:-)...Not...

Bakgrunnen du har valgt er helt topp, hvis den drar bort oppmerksomheten fra denne jenta så er det noe alvorlig feil med legningen til folket, da er de i tilfelle mer opptatt av maskiner enn pene jenter. Virkelig bra bilder synes jeg oftest blir tatt ute og ikke i studio nettopp på grunn av bakgrunner som dette.
Henrik T.

Så ikke at det var en gravemaskin der før noen påpekte deg jeg.. :O) knallbra!

-
Henrik
Bjarne N.

huff da!!! jobber hun der, eller...??? dette miljøet blir alt for kunstig og påtatt, etter min mening.
Heidi-Beate L.

Til Trond
Er enig i deg med den hvite kjolen under, men uten den så har hun så og si vært helt naken og siden alle gutta hadde lunsjpause der og da, så passet ikke det noe særlig. Angående priser på fotografering får du ringe meg på Åndalsnes foto.

Bra at de fleset av dere ser på jenta og ikke maskinene det er jo litt det jeg er ute etter å kræsje jenta med miljøet.

Til deg Bjarne vil jeg si at hun jobber ikke der, men det gjør hun heller ikke i noen andre av de plassene jeg har fotografert henne. Siden jeg er portrett fotograf og ikke jornalist tar jeg med kundene mine enten i studio eller rundt om på andre plasser. Plassen er vel ikke noe mer kunstig inne i et ''gutte miljø'' enn andre plasser i dette tillfellet. Kan nesten ikke reise til Oslo heller for å fotografere henne i hennes miljø. Litt langt.. Desuten synest jeg det er på tide at du begynner å legge ut noen av dine bilder. Du har jo mange gode bilder som sikkert andre her på dotten har glede av å se.

Med hilsen Heidi-Beate
Hans E.

Merkelige synspunkter på valg av location til dette bildet, for kunstig og påtatt osv... ??? fatter ikke hva dere mener. Er det bedre med en hvit bakgrunn da? i studio? det er nå ivertfall kunstig.. Jeg synes denne bakgrunnen gir en veldig bra kontrast til jenta som jeg synes er meeget feminin og pen og dette gir et meget bra bilde.. Nope, fatter ikke hva dere mener, hadde ikke hatt noe imot å hatt dette på veggen..:-)
Jon S.

dette likte jeg gravemaskinen gjør ingenting la den være der. Kunne gjerne tenkt meg noen tips fra deg om hvordan du får blikket så naturlig og avslappet flott jobbet!
Heidi-Beate L.

Takk for den Jon, tenkte jeg skulle maile deg, men finner ingen mail adresse. Tror det er letere for meg som jente å få frem de avslappa uttrykka som du snakka om. Det kan jo hende du er litt for pen slik at jentene ikke slapper helt av når du står bak kamera... En annen ting som er viktig er at den du fotograferer må føle seg vel, så derfor bør du oppmuntre dem med at de ser bra ut og slikt uten å overdrive selvfølgelig.

Heidi-Beate
Avsluttet .

Det är en alldeles underbar idé att placera en så fin blondin i en så tuff ''gutte'' miljö. Grävmaskiner och lastbilar i bakgrunden gör hela bilden! Förstår om hon ville ha nåt under det genomskinliga men det är ändå synd att den vita kanten går under det svarta. Provade du bilden i färg också?
Arve k.

Dette var bra Heidi !!

Noe kinky stemningen, som passer perfekt til modellens utrykk..

Arve :-)
Tarjei Ekenes K.

pen dame ved stor maskin
smelter hjertet hos oss industrielle

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu