Paradiset Stolo
Et vakkert stykke Norge, som virkelig gir en naturopplevelse. Inspirert av Kjell Fredriksens vakre bilde av samme vann.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger103
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_543881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Harald H.

Fin og flott naturbilde, viser hva norge har å by på :)

Mvh Harald
Avsluttet .

Fint bilde av en flott og mektig natur, herlige farger og et fint lys. Fin komposisjon, jeg har et lite inntrykk av at bildet heller litt til venstre, men mulig bildevinkelen lurer meg. Veldig bra, dette bildet likte jeg meget godt!

Mvh Tom Egil
Bjørnar P.
+1
Fint motiv med klassisk komposisjon.
Syns fiskestanga kom for langt mot bildekanten. Ville enten gjort mer ut av den ved å plassere den mer sentralt, eller unngått den helt.
Godt eksponert forgrunn. Himmelen virker litt presset, med utbrente eller veldig nær utbrente parti på skyene. Blåfargen virker også presset, særlig oppe i venstre hjørne.
Kunne ønsket meg noe større dybdeskarphet, slik at lyngen i forgrunnen ble skarp.
Lars Ivarson F.
+1
vakkert frå fjell-noreg, men fiskestanga ville eg ikkje hatt med her..derimot furubuska er 'en højdare'..fin djupn i biletetet ditt..gromt
Kjell F.

Stolo er en av de vakreste plasser i Nord-Salten mener nå jeg. Her her du et flott bilde av stedet. Tror jeg ville ha hatt hele fiskestanga med hvis den i det hele tatt skulle være med i bildet. Jeg ville ha valgt et litt høyere standpunkt og fått furua litt mere ut til høyre. Mulig at bildet heller noe til venstre, men man kan bli lurt av bildevinkelen. Men bildet er en flott skildring av mitt hjertebarn. Moro å se det igjen :)
Helge B.

Enig med en del her... fiskestanga ødelegger litt slik det er komponert. Ellers så ser det ut til at vannet heller ned mot venstre en tanke.

Men fin fint bilde av naturen i vakre Norge!
Heidi N.

Rett opp bildet, og du har et vakkert landskapsbilde fra et vakkert sted. :) Nydelige fargetoner, og masse ro i bildet. :)
Heidi
Trygve S. A.

Jeg beklager at bildet ble lagt inn "rått", uten oppretting eller andre justeringer/fjerninger. Det gikk litt fort for seg den dagen.
Avsluttet .

Dårlig fokus nedre til venstre og en allt for dominerende himmel. Ett topptungt og ubalansert bilde. Den halve fiskestangen virker forstyrrende på komposisjonen.
Fred S.

tradisjinelt og vakkert, kanskje fort gjort å plassere bildet i kategorien prospektkort, uten at det ligger noe gegativt i det.
Furua liker jeg godt, men kunne ha tenkt meg den mindre midtstilt, og stanga som stikker opp forstyrrer meg litt.

vh fred s
Roar K.

Berre lækkert. Småplukket som jeg kunne nevnt er ikke bryet verdt. Her får andre være pirkepinnene.

Roar
Bjørn H.

Flott natur,men som du ser heller bilde mot venstre,det kan du rette opp,veldig lys himmel,fiskestanga er nevnt.

mvh Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu