Revemor på jakt
Revemor lot som om hun sov, men hun var klar til angrep. Så det gjennom telen, og holdt fokuspunkt en evighet før hun plutselig angrep. Da var jeg nesten for treg med utløser. Utrolig rask, og nøtteskriken reddet livet med millimeter.
Bra bilde som viser energi og vilje.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetVentet på at angrepet skulle komme. Brukte ikke stativ. Det ville hindret fri bevegelse med kamera, og jeg viste ikke hvilken rettning nøtteskrika vil fly.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_541263} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørn phillip C.
Utrolig bra fanget.. skulle ønske man kunne se litt mer av fuglen.

Mvh Bjørn
Thom U.
Jeg også ville gjerne se litt mer av fuglen, men vi mennesker er ikke raske nok til å fange dyr som angriper med maksimal hurtighet selv om fingeren er klar på utløser. Bildet er tatt med lukkertid 1/1500 sek, og etter det var de borte. Hilsen fotografen
Terje K.
Flott blikk og positur på reven, og det er ikke ofte en har for lang brennvidde :-) Kanskje en aning mørkere gress hadde gjort seg?

Terje
Torben I.
Veldig fint, litt enig med Terje, at litt mørkere i gresset hadde gjort seg, kansje litt mer oppskarping kunne ha gjort seg, men liker at du har fått med "dreper" blikket i øynene på reven.

Vi ses d 13-14 august :)

MVH Torben
Anders F.
Konge at du faktisk fikk med deg litt av fuglen! (neste gang får du med alt) Fokus traff jo også bra. Som nevnt ble det kanskje litt for lyst, ihvertfall føles det sånn med min skjerm. Skru opp kontrasten litt så blir det supert.
Gunnar John C.
Jeg synes det som hever dette fra jaktreportasje til et dyrebilde utenom det vanlige er nettopp den halve fuglen. Komposisjonen har en ekstra spiss, ved at revehalen er tilsvarende utenfor motsatt bildekant. Jeg finner ikke så lite humor i dette. Med komplett fugl ville det blitt mer ordinært synes jeg, tross det uttrykkesfulle jegerfjeset.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Tor A.
Mange gode ideer fra di før meg her men jeg syns også at dette bilde var helt rått. Ser på reven og vet hva den tenker..

Mvh
Tor
Avsluttet .
Flott blinkskudd! :)
Mvh Liv
Roar B.
Kveldens action, fra 2011, men holder fortsatt grepet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu