Råbukk
Utstyr
  • Canon EOS 1D MkIII
  • Canon EF 500mm f4.0L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_534519} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan Inge K.
En vakker bukk, fint plassert i bildeflaten. Det uskarpe gresset i forgrunnen og den diffuse skogen i bakgrunnen gir en god dybdefølelse. Fargene er naturlige. Et stort pluss for soleien i munnen på bukken..:-)
Thorbjørn R.
Blomsten i munnen er et pluss ja. Ellers litt ordinært, vel?

Thorbjørn
Ola Arnfinn L.
hehe joda det er nok blomsten som kan skille den fra mange andre slike bilder, men jeg liker det.. balansen i bildet. skarpheten.. og at jeg er midt inne i rådyr-prosjektet for tiden...
Tor Inge O.
Syntes bildet ble meget bra. Fin plassering av bukken i bildet og god blikkkontakt med fotografen.Fin grønnfarge på omgivelsene som har lett for å bli litt grelle.Teknisk er bildet bra.
Vanskelig å presentere oppsiktvekkende bilder av fugler og dyr, de fleste situasjoner er presentert før.
mvh
Tor Inge
Børge W.
Meget bra bilde av rådyrbukken slik som de andre her nevner også, så jeg tror ikke jeg skal gå noe mer inn på det. Her har du vært heldig med lyset som gir mettede farger og gode eksponeringsforhold. Samtidig er det også mangelen på høylys som gjør at bildet får litt lite å spille på. Engsoleia i munnen er et pluss i så måte. Jeg regner med at du har brukt serieopptak og at du har andre bilder i serien. Skulle likt å sett et der bukken dreier hodet litt til venstre og får geviret i siluett og kanskje blomsten også. Tror det kunne hevet bildet et hakk. Alt i alt et meget bra bilde.
Ola Arnfinn L.
Takker for gode tilbakemeldinger og kontruktiv kritikk..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu