Heine
Utstyr
  • 5D mark 2
  • 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_534265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Gisle H.

OK komposisjon med god eparasjon mot bakgrunnen og innramming av ansiktet. Lyset er i imdlertid hardeste laget, men antar det er snakk om et snapshot der det å flytte personen inn i skyggen var en opsjon?

"Grepet" med briller i farger i et forøvrig sv/hv-bilde ødelegger imidlertid helthetsinntrykket for meg. Det trekker oppmerksomheten mot brillene, som er den minst interssante delen av bildet.
Marius J.

Takk for svar. Dette er en snapshot tatt midt på lyse dagen en sommerdag. Strider mot alle kunstens regler om lys ovenifra, sterkt lys, skygger etc. Men likte hvordan bakgrunnen forsvinner. Enig med deg med brillene når jeg ser på det i ettertid, skal se hvordan det blir når jeg toner ned fargene.

Hovedtanken var å lage en b/w med tint av brun/grønt/gult samt skape litt liv i brillene, for uten fargen forsvant den delen av ansiktet litt vekk og jeg fant ikke noe å feste blikket på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu