En dag er over.....
Utstyr
  • Nikon D3x
  • Nikon AF-S 14-24mmf2,8G ED
  • Brennvidde14mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_528794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tove Mette L.

WOW !!! For et lys og varme i ditt bilde :) Flott horisont, dybde og spesielt flott himmel :) Godt jobba !
Ottar P.

Nydelig bilde med fantastisk flott
lys og vakre farger.
Herlig og stemningsfullt bilde!
Knut Georg F.

Skrekk og gru:-) Her synes jeg du har jobbet for mye (en smule overbehandlet?).
Mvh Knut
Heidi N.

Her må jeg nok si meg enig med Knut.... Men utgangspunktet tror jeg er veldig bra, så med litt mindre trykk vil dette bli flott. Men nå er det nåen gang slik at smaken er forskjellig. :)
Heidi
john a.

hei tove
takker så mye for kom.
hei ottar takker så mye for kom.
hei knut
takker så mye for kom. men jeg lager bilder jeg tar ikke fram kamraet å tar bilder derfor er mine bilder kanskje litt anderledes men det er MEG.
hei heidi
takker så mye for kom. se for. kom. til knut
mvh john
john-arne w.

Dette er flott, etter en diskusjon her inne om foto og "regler" for ettpar dager siden ser vi her ett meget godt eks. På at ett såkalt midtstilt bilde kan være utrulig flott og iøynefallen og vike ifra "reglene". Liker meget godt den utrulige dybden du har fått her med buskene, greinene og fargene kombinert med skyene skogkanten på begge sider leder blikket innover i bildet mot den tynne "horisonten" i midten , spesielt de 2 greinene, oppe til venstre og i midten nede, mener jeg "gjør" utrulig mye for selve bildet. Samtidig som busken til høyre er med på å skape balanse. Og de 2 greinene i sammarbeid med busken blir det klassiske 3-punktet som igjen skaper en helhet. Flott.


hilsen john...
Jan K.

Flott komposisjon og en herlig symetri. Har du forsøkt å justere fargene, slik at vannet avviker noe fra himmelen? Kanskje sette ned fargeintensiteten og justere fargen litt.
Jeg tok opp bildet i PSE og justerte saturation=-15 og lightness=-10 under horisonten og likte det uttrykket bedre, men her er det smak og behag som gjelder.
Uansett - et virkelig flott bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu