Grapemobile
Bandbilde som skal brukes på ''The Grapes'' sin hjemmeside.

Tar imot kommentarer!! :-)
Bildet inngår i albumet Portretter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-06-12 08:56:39
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jostein M.

Joda Eva en frisk gjeng dette:-) Synes oppstillingen og komposisjonen er bra. Ville økt kontrasten betraktelig for å få mer smell i bildet.
Mvh
Jostein
Eva S.

Takk for kommentar, Jostein!
Jeg fulgte rådet ditt, og det ble jaggu meg et mye bedre bilde ;-) Kanskje litt utbrent et par steder, men, men...



-eVa-
Jostein M.

:-)
Gunnar S.

d hjalp med kontraster ja. men mannen med månen og mannen med singletten og bakruta er litt utbrent. ellers ok, -jeg hadde nok likt å komme enda nærmere. har du flere eksempler fra samme ''f-session'' .? uutgangspunktet med bilen er bra, men jeg hadde nok likt d bedre om du hadde brukt bilen mer/anderledes. også, himmelen blir for hvit og kjedelig.. kanskje d hadde gjort seg med en mer ''urban'' bakgrunn.. ? men d jeg ønsker å sette mest fingeren på er at d er uskarpt, fjesene er veldig uklare. bildet har et veldig ''digitalt'' preg. kuttingen av bilen framme og bak, klarer jeg ikke å bestemme meg om er bra eller dårlig.

gunnar.
Eva S.

Jeg er i grunnen enig i det meste du sier, Gunnar! Jeg vet at det ble litt utbrent enkelte steder, og spesielt himmelen... bildet har et digitalt preg, ja... er enig i ansiktene! Men... det ble liksom slik når bildet ble tatt så langt unna!

Kuttingen av bilen syns jeg er grei, egentlig... men, men... opp til hver enkelt!!


Takk for kommentar, ihvertfall!! :-)



-eVa-
Tomm H.

Du har tatt et stilig bilde der alle har sine uttrykk. Med bandbilder kan man tillate seg mye i etterbehandlingen mener jeg. Her er et forslag.

http://www.portrett.no/images/Grapemobile.jpg

I praksis velger jeg en kombinasjon av de to du poster som utgangspunkt. Før kontrasten er justert velger jeg Select Color Range Highlights og deretter sletter mellomtoner/shadows. Så kan de to settes sammen igjen og du har bedre balanse mellom høylys og resten.

Som sagt et bra utg.pkt men du har mye å hente på etterbehandling. For meg er det et bedre utgangspunkt som fotograf enn hvis det var omvendt.
Eva S.

Heisann Tomm!!

Dyktig, du :-)

Det et tydelig at du vet hva du snakker om, her... jeg har desverre ikke fått lært meg alle muligheter for etterbehandling; men det resultatet du fikk var virkelig bra!! Takker for tips!! Det viser igjen at det er mulig å gjøre bildene mine enda bedre :-)





-eVa-
Tomm H.

Etterbehandling er jo mye smak og behag men det er vel uansett et mål å få gode kontraster og samtidig unngå utbrente og/eller beksvarte områder i et bilde.
Eva S.

Er helt enig med deg, Tomm! Syns du har gjort et godt etterbehandlingsarbeid med mine bilder!

Takk!


-eVa-
Avsluttet .

Likte dette.
Personlig synes jeg slike bilder gjør seg med høy kontrast. Komposisjon og utrykk er det ingenting å si noe på :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu