Stolt matmons som likar mi delfiafettblanding (2)..
Etter at denne spettmeisa vert meir fortruleg med meg, får eg sjansen til lenger fotosesjonar og kan lettare få betre teknisk kvalitet. Det svake mjuke lyset gjorde at eg måtte sleppa opp spegelen litt før bildet vart teke. Då er det godt å få ta mange bilder, for fuglen er aktiv og vil sjeldan stå heilt i ro i nokre sekund.
Bildet inngår i albumet Flygande objekt. -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-06-15 14:07:45
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEg har teke meg ein times tid saman med fuglane kvar dag. Då ser det ut til at dei etter kvart forstår at eg ikkje har skumle baktankar...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger158
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52764} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jostein M.

Jepp Arvid! Her er det tid som teller. Herlig og tett utsnitt med fine farger. Hva er brennvidden på dette bilde?
Mvh
Jostein
Arvid B.

Jostein

Omrekna til 24x36: 300*1.4*1.6= 672 mm

Arvid
Øyvind B.

Spenstige detaljer må jeg si. Liker utsnittet og posituren til modellen hehe. Jeg hadde gjerne hatt dette bilde på veggen :-)

Fred S.

Det er mange måter å skaffe seg modeller på, men Delfiafett var en ny vri. Kan denslags brukes på yppige blondiner ? Håper meisene tåler så feit kost; regner forresten med at du vet hva du gjør ! Nært og fint, i alle fall, og denne hører vel til de mer sjeldne gjestene på brettet ?
vh freds
Arvid B.

Fred..
Delfiafettet er basis i mi fuglekake.
Oppskrift:

1/2 kg delfiafett smeltast forsiktig i ei gryte

Tilsett:
Solsikkefrø (der skalet er fjærna)
4-kornblanding (berekna til økologiske brød)
Sesamfrø
Semiliegryn
Småfuglblanding ( som er laga til småtassane)
Paracittblanding ( som er laga til undulatar og liknande)
Sukker (ei helsing frå ein diabetikkar)
Litt salt (LITT)
Knust Corn Flakes
osv osv.

Ein tilset så mykje ingrediensar at feittet ver metta.
Fyll ''deigen'' i passande former og vent til kaka er stiv ( kjøleskap gjer jobben fort)

Server som du vil. Eg har laga nokre serveringsfat som gjer at sjor og nøtteskriker ikkje et alt opp i ein jafs.

Delfiafett vert5 brukt om sommaren og vanleg matfett om vinteren. Delfiafettet (kokkosfett) har noko høgare smeltepunkt enn vanleg matfett, så kakene heng beter saman om sommaren om dette feittet vert brukt.

Ein eller 15 ingrediensar: same resultat.

Eg matar heile året.



Steinulf L.

Både bildet, kommentar og oppskrift er meget bra.
Nils B.

Meget bra + Arvid. Har absolutt sansen for bildet og dets komposisjon. Glimtet i øyet var enda ett +

Takker også for oppmerksomheten som ble avhentet i beste brød tid. :-)

mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu