Project Aqua; Blue.
Dette er en av fire installasjoner av et selvstartet prosjekt som heter Project; Aqua.Bildene var i utgangspunktet inspirert av arbeidet til Kenneth Myklebust, som tok portrettbilder av mennesker, mens han dekket dem med mel. Ideen min var å kaste vann på mine objekter, men jeg innså at det ville ha blitt for likt, så jeg utforsket forskjellige former av vann.

Linken til hele albumet: http://kienbao.deviantart.com/gallery/25866185
Dette er min klare favoritt fra prosjektet og jeg elsker hvordan det har blitt, men jeg ser også noen tydelige feil som kunne vært bedre. Det aller beste med dette bildet er egentlig ikke det som er på det, men all forarbeidet. For jeg hadde satt sammen et eget samarbeid med tre andre fotografer som assisterte meg, og det var der moroa lå, det å planleegge.
Bildet inngår i albumet Project Aqua - Bildene var i utgangspunktet inspirert av arbeidet til Kenneth Myklebust, som tok portrettbilder av mennesker, mens han dekket dem med mel. Ideen min var å kaste vann på mine objekter, men jeg innså at det ville ha blitt for likt, så jeg utforsket forskjellige former av vann.
Utstyr
  • Canon 450D
  • Sigma 30MM
  • Brennvidde30mmmm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_523864} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (0)
Vær den første til å glede fotografen med en kritikk på dette bildet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu