kinnpiken
Skikjøring på Kinnpiken, v/Oppdal. Nattefrosten sørget for flotte forhold der i går - og vi var alene om å kjøre denne turen (5-6 ganger...).
Motlysbilde, som vanlig! Det blir mye reflekser i objektivet, men ellers funker det bra synes jeg... Måtte blende ned skikkelig for å unngå bleeding (hva nå det heter på norsk).
Bildet inngår i albumet Ski - Bilder fra toppturer og skikjøring
Utstyr
  • Nikon D90
  • Tokina Tokina AF 12-24mm f/4
  • Brennvidde18mmmm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_521055} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Rune A.
Hei Andres. Kult actionbilde. Ser hvor god effekt en kan få av en god vidvinkel her. Ikke enkelt med motlys, men blåstikket i solen forteller meg at du kanskje kunne hatt nytte av litt + på kompenseringen? På min skjerm ser det ut til at skarpheten ikke helt har truffet skikjøreren, men dette kan kanskje være ørlite bevegelses-uskarphet?

Prøv med enda lavere bildevinkel neste gang, altså at du sitter deg ned på bakken når du tar bildet.

Bildet vekker forøvrig skigleden i meg, og jeg ser det, og bildet formidler god stemning, med gode venner i perfekte omgivelser.

Mvh

Rune
Anders F.
takk for hyggelig innspill!
tok bildet i raw og har vel egentlig ikke justert mye på lyset, så jeg tror eksponeringen var ganske riktig. mulig hvitbalansen ikke er helt på stell..
tror også det er en kombinasjon av bevegelse og feil fokus som gjør at kjøreren ikke er helt skarp. skal bruke følgefokus neste gang ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu