Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_516793} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stian E.

dete bilde lieker vikeli. nydelig:) bra lys seting og bra fokus.
Kjetil S.

Flott bilde av en vakker modell! Fint lys også. Jeg ville nok beskjært det litt. Litt mindre luft over hodet.
Bjørnar G.
+1
Knallbra portrett med fin bruk av blender.
Hadde vært perfekt med en ren mursteinsvegg i bakgrunn :-)

Vh -bjørnar-
Heidi W.

Et fint portrett i et veldig flott og soft lys som gir fine hudtoner.Selv om alle portrettbilder ike skal se ut som studiobilder, synes jeg det er veldig uheldig at bilde/ramme kommer inn i bildet slik. Modellen poserer fint og avslappet og med god blikkontakt. Ville kanskje hatt med mer under og heller "kuttet" litt over, blir litt uheldig med kutting rett over fingrene. Tror jeg også ville ha fjernet lampa. Synes murveggen egner seg til bakgrunn når den er såpass uskarp og skinnsalongen også:)
Tore A.

Takk for alle kommentarene.
Gir meg nytt syn på bildet og peker på ting jeg gjerne har "sett meg blind på".
Er forsåvidt enig alle kommentarer men allikavel fornøyd med resultatet mitt.

Det var ikke mye planlegging bak dette bilde, ble tatt på et blitzkurs som ur og foto bergen arrangerte i Galleri Nygaten.

Når 'alle' fotografene seg imellom stod og diskuterte hvordan man skulle justere blitzen og kamera stakk jeg like godt av med modellen et par minutter.

Lyset er kun sb-900 m/ strobies beauty dish (wireless ttl) som jeg holdt i venstre hånden så langt ut jeg kunne mens jeg forsøkte å balansere kamera noelunne med høyrehånden.
Gudmund N.
+1
Nydelige hudtoner og generell lyssetting og farger. Nydelig uttrykk, vakker modell. Bakgrunnen funker fint den, selv om bildet hadde vært enda mer perfekt med renere bakgrunn. Men det gjør kanskje sitt til at det litt spontanitet i bildet? Uansett vakkert!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu