Bildet inngår i albumet Selvportrett -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon AF-S Nikkor 50mm 1:1.4 G
  • Blenderf/1.4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_514947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Brita S.
Dette likte jeg godt- fargene, kopmposisjonen. Synes du har fått til et interressant uttrykk, og god plassering av deg selv i billedflata. Liker det er bluret bak og skarpheten på hendene i forhold til det jeg fornemmer du vil formidle. Mvh Brita
Morten J.
Liker dette utrolig godt. Liker stemningen og fargene. Jeg får litt filmfeal når jeg ser på det. Bildet forteller også en historie som jeg vil vite mer om.
SveinM M.
Absolutt et godt "film"-bilde dette! Nesten et slags 50-talls retropreg. Du kommuniserer godt med kameraten ser jeg. Likte dette jeg! :-)
Kurt S.
Var et skikkelig fint bilde - på alle måter; en slags kjølig nær filmatisk (kynisk nesten) poengtering av en reise i tid, fra barn til ung, tapet imellom.

Eneste jeg lurer på er den plassen du tilrettelegger i venstre ende av bildet, er det ment å peke på det eneste elementet som skiller ut der (lampesokkelen) eller er skinnet fra lampesokkelen tilfeldig i forhold til komposisjonen?
Oda E.
Tusen takk for de fine tilbakemeldingene!

Plassen til venstre i bildet er egentlig der fordi jeg synes bildet ble mer "helhetlig" sånn som det er nå. Ville ikke kutte nederst på benet og enden av sengen, derfor lot jeg det være sånn. Skinnet fra lampesokkelen er tilfeldig, ja.
Kurt S.
Tror du har rett i at bildet blir mer helhetlig slik. Med rommet bak henne (alt rommet til venstre) oppnår du å gjøre henne mer "alene" i bildet, mer "utsatt", til tross for at hun er tett på kameraet. Skinnet fra lampesokkelen står seg fint, og understreker nettopp dette rommet. Var et ordentlig fint bilde med mye historie skissert opp for betrakteren.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu