Tønsberg Sentralsykehus
Utstyr
  • EOS 300
  • 28-80
  • Brennvidde???mm
  • Blenderf/8
  • Lukker???s
  • FilmtypeKonica VX-200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger788
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_51103} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Fikk liksom ikke så lyst til å dra på den konsultasjonen jeg skulle på, men..........!!

Vh Svenn
Amund O.

Det var på en måte meningen - ikke å skremme folk fra sykehuset, men siden sykehuset i Tønsberg har en kirkegård som nærmeste nabo måtte jeg bare !

Amund
Avsluttet .

Ja, det var egentlig det jeg trodde også Amund, men jeg måtte bare jeg også.

Vh Svenn
Frode Smelror H.

Likar godt bilete, god symbolikk. Kunne godt tenke meg litt (ikkje mykje) meir lys i forgrunnen, men korleis få til det på jamn måte veit eg ikkje. I alle høve godt observert.
Lars-Anders M.

Plats før døda. Ja det er ingen som overlever med hjelp av sykehus. Alla dør vi en gang. Og nå er det mange som vil att sykehusen skall drive på med aktiv dødshjelp. Da kan det kanske lønne seg å ha gravplatsen nere.

Disse tanker fikk jeg. Ellers er bildet odinert.
Turid G.

Minte litt om Ullevål sykehus for der er det også kirkegård ved siden av. Men jeg synes at det var utrolige fine farger.Men enig med Frode at kanskje litt mer lys i forgrunn.
Amund O.

Hei,
jeg klarer ikke heve forgrunnen lysmessig uten å ødelegge andre deler av bildet. Bildet er tatt uten blitz, lyset på gravstøttene kommer fra kapellet bak til venstre.
Er det mulig å dele opp et bilde i PS7 og bruke curves forskjellig på forskjellige deler av bildet ?

Eneste mulighet jeg ser er å skaffe seg blitzkabel og ta bildet på nytt.

mvh
Amund
Gunnar B.

Hei!
Fordelen med hus og gravstøtter er at de ikke flytter på seg (hvis de ikke blir utsatt for jordsjelv eller satanister da). CCS tar saken! Tanken bak bildet er bra, eksponering av himmel og hus er bra, men forgrunnen er som allerede nevnt litt for mørk. Hva med noen gravstearinlys også hadde hjulpet på stemningen og lyset. Kanskje en bedre scanner med bedre gjennonlysning av de møreke partiene også hadde hjulpet. Kanskje du kjenner en som har en du kan låne?Hilsen Gunnar.
Amund O.

Kanskje innkjøp av 10-15 ''gravlykter'' er tingen ?
Såpass lang tid det tar å eksponere et slikt bilde vil gi varmt fint lys her og der på utvalgte gravsteiner. Det vil kanskje gi bedre belysning enn en blitz som vil kaste en del skygger.

mvh
Amund
Avsluttet .

Kan man ikke eksponere flere ganger,en eksponering som er rett i forhold til bakgrunnen, og en som er rett i forhold til forgrunnet, og så sette bildene sammen i PS?

Stilig bilde i allefall.Og skummelt.
Lars-Anders M.

Bruk bil,lommelykt eller vad som hels bare det lyser.
Amund O.

H C-E: Sikkert mulig, men det vil kanskje ødelegge den delen av forgrunnen som skal være mørk. Det er kun gravstøttene som trenger mere lys, ikke resten.

L-A M: Tror ikke å dra inn en bil på kirkegården hadde vært populært ! Lommelykt kan også være en løsning, men jeg har mer tro på å plassere noen stearinlys rundt omkring ved gravstøttene.

Jeg har forsøkt å legge til ny versjon noen ganger men det virker ikke. Et forsøk på endring med selektiv heving av forgrunnen finner dere på http://home.online.no/~amunjoha/grafikk/egne/vss_solvangk...rigert.jpg

mvh
Amund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu