Waterbuck
Chobe, Botswana.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_500632} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
Spesielt motiv. Fint lys. Undres over hvordan det er mulig å få et så perfekt speilbilde under slike forhold? Dyret må jo stå helt stille i lang tid for å få vannet rolig nok til å danne et så klart speilbilde?
Forutsetter at speilingen er ekte, og ikke laget under etterbehandlinga.
Fin komposisjon.
Noe jpeg-artifakter på vannet. Ser bildet ditt er bare 69 KB, og det er nok forklaringa. Lett å unngå, med andre ord.
Yngve Sem P.
Kjempeflott utgangspunkt, men som med flere av bildene du har lagt ut tidligere, så preges også dette av noe svak teknikk. Små basiskunnskaper i redigering kan heve dette flere hakk. Synes du burde skaffe deg den ekspertisen, og legge ut større bildefiler også, som Bjørnar påpeker, for du har ofte et godt blikk !

Her synes jeg komposisjonen er veldig fin, men bildet er noe blasst. Både dypere kontrast, kurver og fargemetning ville gjort seg i mine øyne. Kanskje også en s/h-versjon.:)
Avsluttet .
Blast? Ikke i mine øyne - eller på min skjerm. Men litt mer kontrast i mellomtonene kunne gjort seg.

Jeg tror jeg er flink til å avsløre photoshop-speilinger, og jeg er helt sikker på at denne er ekte - selv om den er nesten uvirkelig bra.

Fint med romslig utsnitt.
Morten M.
Meget kult og anderledes dytefoto. minimalistisk og rent. tonene kunne vært dempet litt, men det er kanskje bare på skjermen her!!
Magnus E.
Takker så mye for kritikk.Bildet er etterbehandlet på en minipc med 10,1 skjerm så har ikke sett at størrelsen gikk utover biledkvaliteten.Retter opp det til neste gang.Speilingen er forøvrig ekte.Har trekt litt i curves og brukt contrast, men synes det for tipper over på bilder tatt i aftenlys.
Ivan H.
Hei,

Spennende motiv og fin komposisjon. Liker at den ser mot det åpne, og at den snur seg. Kan virke som den ser på fotografen?
Du har fått litt kritikk på etterbehandlingen, men synes dette er og. Derimot hadde det vært interessant å se en versjon i s/h, med en ramme som samler bildet, og komposisjonen.

Liker dette.

:ivan
Erlend K.
Uvanlig motiv - spennende å se på ved første øyekast. Det blir derimot litt mye i den grå flaten over litt tid. Det er mulig at en beskjering til høydeformat kan være en alternativ løsning.

Nå liker jeg speilinger, og du har fått dette veldig bra til. Så stille vann rundt dyret viser mye av situasjonen. Ditt bilde fikk meg til å stoppe opp i den store strømmen av bilder på foto.no.

Takk skal du ha!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu