en fiskerhøvding
En søndagspassiar i naustet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetavfotografert sh-negativ(tri-X)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger53
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_498958} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
Nå kjenner jeg ikke modellen, men dersom han er en personlighet innen fiskermiljøet (noe tittelen kan tyde på), virker bakgrunnen velvalgt.
Teknisk ikke så bra mht skarphet, men dersom du har avfotografert et filmnegativ, er det begrenset hva du kan få ut av det. Å skanne bildet med en god filmskanner gir langt bedre resultat dersom originalen ikke er det svakeste leddet.
Olav Ø.
Flott type. Fint portrett. Jeg ville imidlertid økt kontrasten litt og kanskje sharpness.
Men bra bilde da.

mvh. olav
Knut Georg F.
Mange takk for tilbakemeldingen. Har gjort endel forsøk med filmscanner, (Minolta Dual scan), uten helt å komme i havn med tilfredsstillende resultat. Men her står det kanskje på tålmodighet og kunnskap. Avfotografering er raskere og enklere.
mulig litt økt kontrast ville fungert her, skal prøve det.
Mvh Knut
ps. lokalt i nord, og i kystflåten, helt sikkert en godt kjent, nå avdød personlighet fra sitt virke på mk "Brottsjø" (http://brottsjo.blogspot.com/)
Bjørnar P.
Minolta Dual Scan skal være en god filmskanner, så vidt jeg vet, men det er viktig å bruke god programvare. Ser forresten at det er et grønt fargestikk nede til høyre på bildet. Regner med at dette kom til under avfotograferinga, da resten av bildet ser ut til å være rent svart / hvitt.
Knut Georg F.
Takk for oppfølging Bjørnar. Har prøvd Minolta sitt program og prøvd vuescan uten helt å bli fornøyd. Kanskje gir jeg det en ny sjanse.
Mvh Knut
Roger H.
Høvdingen har tatt av seg oljehyre. Venter han på gjester i naustet siden han har på finjakken? Et godt portrett. Har et lite pirk, klon bort den hvite prikken på jakkekraven.
Knut Georg F.
Hei Roger, takk for god tilbakemelding. Sitter nå på en større skjerm og ser både grønnskjæret og den hvite prikken.
En fiskerhøvding blir også et organisasjonsmenneske, og finjakken ligger alltid klar, det skal kjempes med mer enn kuling og høye bølger når rettighetene skal ivaretas:-)
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu