Håra reiste seg i nakkan min då eg høyrde han spela..
..gatemusikant i Barcelona som spela så vakkert at eg knapt har høyrt maken. Han hadde god akustikk mellom Børs og Katedral.
Musikantane var mange og kvaliteten var gjennomgåande høg. Her kom ein til kort dersom repertoaret var lite og vaklande. Eg fekk løyve til fotografering via blikk og nikking. Eg fekk ikkje spurt om namnet hans.
Bildet inngår i albumet Menneske eg har møtt - Når eg er ute og reiser, har eg ein trang til å snakka med ukjende menneske. Det er ikkje alltid lett å gå bort til ukjende og starta ein samtale. Eg ser at det er lettare å nærma seg menn enn kvinner i andre kulturar enn vår nordiske.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Arvid B.

... og sjølvsakt sa det kling i boksen som stod føre han...

Arvid
Roger M.

Fint lys, men hvorfor har du kuttet armen(e) han spiller med?
- Roger
Steinulf L.

Levende ansiktsuttrykk. Synes du har amputert litt grovt her.
Lars Teppan J.

Ble litt innspirert av bilde ditt så jeg laget en versjon av meg selv som jeg bruker i profilen min! Håper det går greit! se- http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_oversikt.cgi?brukerid=17790

mvh
Lars
Avsluttet .

Lars Teppan Johansen: Det er forkastelig at du tar ABs bilde og ødelegger det. Det du har gjort er forbudt iht norsk lov og iht reglene her på foto.no.

-k
Arvid B.

Lars..

Eg synest det er moro at du har lånt kropp og insrtument frå Barcelona. Hadde du gjort det utan å signalisera.. eg hadde framleis trekt på smilebandet.

Hadde eg gjort slik sjøv, hadde eg kanskje spurd på førehand, og markert kven som hadde teke mesteparten av det vakre bildet der det vart brukt.

...så Lars.. eg smiler framleis... og eg går ut frå at du spelar cello. Måten du held instrumentet på, indikerar at du må ha gått fleire år på musikkskulen :-)

Og måten du har flytta hovudet ditt på indikerar at du har brukt det digitale mørkerommet før :-)

Arvid :-)
Lars Teppan J.

Takk for det Arvid! Jeg skulle selvfølgelig ha spurt først! Projektet var et treningsopplegg for min egen del da jeg sitter å blar i den store boken til Photoshop.

Synes bildet var fint og det inspirerte meg til å skape min egen lille vri... Håpet på at du likte det, men var også forbredt på kommentarer som f. eks fra KSR...

Legge det ut for bildekritiikk var aldri i mine tanker, men synes det passet godt i profilen min. Jeg prøvde å legge ut en link til hvor bildet er hentet inspirasjon fra, men den ble så lang at den dyttet bildet ut til høyre. Skal se hva jeg får til idag... ;-)

Ha en riktig god helg!

mvh
Lars

Tarjei Ekenes K.

fine detaljer her

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu